Motocicleta Enduro Dirt Bike Enduro Off Road Janta Roata vorbit piei de acoperire Pentru Yamaha, Ducati, KTM, Suzuki, Honda, Kymco Harley ATV-uri

21.48lei

Adauga la lista dorintelor

Rame Si Accesorii

Descriere produs


Click aici pentru a vizualiza mai multe:

Dacă este convenabil, vă rugăm să colecteze magazinul nostru, pentru a primi noi informații despre produs și informații promoționale~~ Descriere: Universal JANTA VORBIT PIEI HUSE Pentru Biciclete Murdărie Stare: 100% de brand nou durabil și de înaltă calitate Material: PVC Culoare: Rosu,Albastru,Portocaliu,Alb,Verde,Roz,Violet,Albastru deschis,Galben,Negru,Iarbă Lungime:237mm (9.3 inch) Pachetul Inclus: 72 buc designul Său elegant, perfect, Durabil!!! Montarea: Perfect pentru a utiliza pe toate ciclurile inclusiv off-Road, BMX, MTB și biciclete pentru copii,Minim tunderea va fi necesar. Potrivit pentru dimensiuni de anvelope 10-21 cm La stand Vorbit capace sunt o modalitate ieftină de a face roți vechi arata ca nou!! Pentru Kawasaki, Yamaha, Suzuki, Honda, Ducati, Harley-Davidson Triumful Victoriei Aprilia BMW Bajaj Benelli... vehicule Off - road cu motocicleta Universal de accesorii pentru biciclete, accesorii Suzuki:DR650SE V-Strom 1000 V-Strom 650 XT ABS DRZ400 RMX250 XR650L 650 XT DR-Z400SM V-Strom 650 ABS Yamaha :XT250 XT225 Super Tenere XT600 TW200 KLR650 KL650 KLR250 KTM990 Aventura

1)Societățile De Transport Maritim:

Noi sprijinim transport de către"air mail",diferite țări și Diferite de cantitatea comenzii. trimitem prin diferite air mail.pentru că un e-mail de aer ajunge tara va fi mai rapid de transport maritim. vă rugăm să vă lăsați codul poștal și numărul de telefon la comanda. pentru transport în condiții de siguranță.Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim, vă rugăm să ne contactați direct, iar noi vom face tot posibilul pentru a ajuta.

2)timp de transport maritim:

-De obicei, obiectul va fi trimis în termen de 2 - 5working zi de International Air Mail la plata respingă.

Timpul de expediere nu este garantat. Uneori se poate a de un pic de întârziere, precum Vamale de control și pachete de strict.

Dacă dumneavoastră nu acceptați timp de transport maritim ,vă Rugăm să nu licitare

Cumpărătorii Internaționale - Vă Rugăm Să Rețineți:

1). Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Eu va marca la fel de Cadou sau un Eșantion și valoarea scăzută.

2). Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare ying.

3). Vă rugăm să rețineți dvs. de Telefon atunci când plata.Telefon pentru expres internațional de transport maritim.

4).Cumpărătorilor Informații:

Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

1.Nu ezitați să ne contactați oricând înainte și după achiziție, ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

2.Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% plin de bani înapoi și un client

satisfacție de garantare.

3.Eu sunt aici și gata pentru a ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le-ar putea avea înainte sau după cumpărare.

4.Scopul meu este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi.

Dacă aveți orice întrebări, vă Rugăm să ne contactați prin e-mail, astfel încât să ne

Ore de afaceri: Soare-Vineri 10:00-18:00 (China Timp GMT+8:00)

Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri. Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating stele din 5.

Dacă aveți de gând să ne dea un neutru/negativ feedback-ul, vă rugăm să ne scrieți imediat, astfel încât să putem face tot posibilul pentru a rezolva problema ta

Suntem fericiți pentru a înlocui sau de restituire bunuri defecte și scopul de a rezolva orice problema rapid și la satisfacția dumneavoastră sau de restituire bani

1.Primi elementul greșit

2.Dumneavoastră nu primiți elementul

3.Dumneavoastră nu satisfacție produs de calitate

4.Colet Pierdut

Vă rugăm să ne anunțați ,Vom oferi un 100% soluție satisfăcătoare

Nu vom accepta produsele returnate mai mult de 21 de zile după livrare.

Dacă produsul este returnat deoarece cumpărătorul a refuzat să semneze sau adresă incorectă sau bunuri nerevendicate, cumpărătorul trebuie să responsabilă pentru toate returnare & re-trimite poștale taxă.

Notă:

1.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat. Vă rugăm să permiteți-1 zile lucrătoare pentru ca ne-a răspuns.

Dacă nu primiți nici un răspuns de la noi, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email asigurarea ta poștală nu a ajuns la dimensiunea completă.

2.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 26cm x 10cm x 3cm (10.24in x 3.94in x 1.18in)
Nume De Brand GFYSHIP
Element De Lungime 0inch
Articol Greutate 0.1kg
Tip De Element Motociclete Dirt Bike Enduro Off Road Janta Roata vorbit piele acoperi
Cantitatea 72pcs/sac
Motobike Face Kawasaki,Ducati,Harley-Davidson,Yamaha,Victoria,Suzuki,Aprilia,Honda,BMW,Triumph
Înălțime Element 0inch
Cerere Pentru Yamaha, Ducati, BMW, Harley KTM Suzuki, Honda, Kymco
logo-ul CU LOGO-UL
Tip De Material PVC
Lățime Produs 0inch
Lungime About 240mm
Numele Modelului Motocicleta Roata Vorbit Piele Acoperi

Produse similare