Full Metal Carbon Cablu Căști Audio Y Splitter Adaptor Pentru DIY Personalizate prin Cablu Dia:3.2 mm/5,2 mm

1 069.86lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Element Stare: nou fara ambalaj de vânzare cu amănuntul.

Coada Diametru:5.2 mm, Splitter Gaura este de 3.2 mm, Pls lasa-ne mesaj pentru culoare sau altceva de culori diferite vor fi expediate în mod aleatoriu.

Plata

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a astepta.

Transport

Vă rugăm să rețineți: Acest produs este livrat din china, tot din articol vor fi expediate în termen de 2 până la 10 zile, după care îl plătiți . Dacă sunteți un angrosist,vom alege cel mai bun mod de EMS, DHL, Fedex pentru a livra coletul pentru tine daca comanda dumneavoastra este de transport maritim de transport maritim expres. Dacă sunteți comerciant vom livra coletul prin registrul pachet pentru tine.

De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.

Orice întrebări vă rugăm să trimiteți e-mail la 24 de ore, serviciu de caseta de e-mail , vă Vom oferi un răspuns în termen de 48 de ore.

Dacă elementul este defect, vă rugăm să-mi spuneți cât mai curând posibil după primirea produselor. Elementul va fi returnat starea inițială, în scopul de a obține rambursarea și înlocuit (vă rugăm să întrebați-ne revenind adresa înainte de a o trimite înapoi.) Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport, atunci când de transport maritim de produse.

Termeni de vanzare

Feedback-ul este foarte important pentru noi, vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice dispute, te rog da-mi o oportunitate de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Nume De Brand lunashops
Pachet No
Material Metal
culoare Aur
Numărul De Model v
Dimensiune 4.4
Tip De Element Adaptor

Produse similare