4 Culori Masina Băutură Titularul ABS Universal Holder Auto de Montare în Mașină Titularii de Ceașcă de Aer Auto Vent Mount Suport

43.24lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


4 Culori Masina Băutură Titularul ABS Universal Holder Auto de Montare în Mașină Titularii de Ceașcă de Aer Auto Vent Mount Stand Caracteristici: Fabricat din material ABS durabil, de durată și studry. Silicon căptușeală de cauciuc, burete si maneta din interior, din cauciuc braț și atașament sigur cu două clipuri păstrați sticla și telefonul rămâne în monteaza ferm, și pentru a preveni-le de la zero, multi protecție. Ușor de instalat și de a elimina de la aerisire( balsam). Auto Universal Cupa Titular: se Aplică la cele mai multe telefoane inteligente ,trei perechi clipuri de diferiti lungime, se potrivesc autovehiculului și aumobile bine. Utilizarea optimă și măsuri de Precauție: 1.Cauciuc moale titularul mânere și moale anti zero padding că nu va zgâria dispozitiv. 2.Pastrati bautura calda sau rece ca aerul starea de flux. 3.Plasticul nu este subțire dar puternic umflaturi pot picătură de băutură la podea. 4.Cupa funcționează bine pentru sticle de apa sau cutii, ca într-o mașină cu motorul pornit,acest lucru înseamnă că mai bine de aproape, pentru a evita deversare. Caietul de sarcini: Dimensiuni(aprox.): L 4" x 3.24 W" x H 2.38" (10.2 cm x 7.9 cm x 6cm) Titularul Diametru Interior: 2.75" (7cm) Suport pahare Interior Adâncime: 2.16" (5.5 cm) Material: de Înaltă calitate ABS Culoare: Negru,Albastru,Rosu,Orange Pachetul include: 1buc Car Cup Holder Noi sprijinim următoarele metode de plată. Toate plățile efectuate de pe Vilatudor.ro sunt prelucrate prin Alipay. Toate elementele pot fi urmăriți. Vom folosi Vilatudor.ro Standard de Transport maritim nostru default metoda de transport maritim,trimitem colete de la aproape fiecare țară din lume, și în mod normal cauzat nici o taxa vamala.Timpul de livrare este de aproximativ 9-35 zile, uneori, acesta va fi mai mare.este sigur,oficial și economice. Undelivery de Compensare: în cazul în care mărfurile sunt undelivery în timpul de livrare,va vom oferi plin de bani rambursare sau trimite bunurile din nou. 1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Numele Modelului toate
Caracteristici Speciale Suport de telefon, suport pentru pahare,suport băuturi
Tip De Material ABS
Ambalare Vine Ambalat
Suport Diametru Interior 2.75 în (7cm)
Model OEM
Nume De Brand OKECAM
Articol Diametru 7cm
Cantitatea 1buc
categorie Autocolante
Numele Băuturi Titularii
Tip De Autocolant Autocolante Creative
Tip Alte 3D Autocolant
Suport Pahare Interior Adâncime 2.16 în (5.5 cm)
Înălțime Element 6cm
Dimensiune 10.2cm*7.9cm*6cm
Lățime Produs 7.9cm
design Schimbare De Culoare
culoare rosu,portocaliu,albastru,negru
Autocolant De Plasament Interne
Tip De Element Autocolante
Element De Lungime 10.2cm

Produse similare