Fairy Tail T-Shirt Natsu Dragneel Camasa Barbati Rece Mâneci Lungi T-Shirt Anime Imbracaminte Barbati Anime Cămăși și Mâneci Lungi T-shirt, Un

63.42lei

Adauga la lista dorintelor

Topuri & Tricouri

Descriere produs


Fairy Tail T-Shirt Natsu Dragneel Camasa Barbati Rece Mâneci Lungi T-Shirt Anime Imbracaminte Barbati Anime Cămăși și Mâneci Lungi T-shirt, Un

Despre Transport:

1. Nava în întreaga Lume, livrare Gratuită prin China Post. de obicei este nevoie de aproximativ 15-30 de zile lucrătoare .

2. Am expediat în întreaga lume, cu excepția APO/FPO adresa. Toate elementele vor fi aranjate de transport în termen de Două zi lucrătoare după ce plata a fost procesată.

3. Nava de forfetară Standard de Servicii de Transport maritim, în circumstanțe normale, .În cele mai multe cazuri, de transport maritim internațional durează în jur de 15-30 de zile lucrătoare (aproximativ 1 luna). Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport.

Despre Returens:

1. Dacă sunteți nemulțumit cu produsul sau serviciul, atunci vă rugăm să ne contactați prin trimiterea unui mesaj înainte de a părăsi orice feedback-ul. Ne-am angajat pentru a rezolva toate problemele într-un amical și în mod satisfăcător.

2. Noi întotdeauna mesaje de răspuns în termen de 1-2 zile lucrătoare. Dacă nu obține un răspuns de la noi, atunci vă rugăm să verificați mesajul. și vă rugăm retrimiteți.

3. Original și retur taxa de transport nu vor fi rambursate sau restituite în toate circumstanțele. Trebuie să fiți de acord și recunosc acest termen dacă a licita pentru acest produs. Prin urmare, vă rugăm să nu se plâng de a avea pentru a navei înapoi pe cheltuiala ta.

Contactați-Ne:

1. Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să ne contactați printr-un mesaj.

2. Ne pasă noștri fideli cumpărători, dacă aveți întrebări, personalul nostru de Servicii pentru Clienti va fi foarte bucuros să vă ajute. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat. Vă rugăm să așteptați 24 de ore de afaceri, pentru noi, a răspuns.

Feedback-ul:

Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile), cu un "PERFECT de cinci STELE". [Atunci când rata de transport maritim de timp parte te rog, ia de tranzit internațional în considerare.] Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

Scopul nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit și plăcută la cumpărături cu noi. Vă rugăm să ne dea un mesaj înainte de a părăsi orice 1 sau 2 de evaluări, neutru, negativ, feedback-ul sau deschide orice dispută. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problema

Japoneze Monster Hunter anime sport Scurt-Maneca tricou Zinogre tricou de bumbac Cosplay crăciun Costume de halloween îmbrăcăminte

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 30cm x 20cm (15.75in x 11.81in x 7.87in)
Tip De Unitate bucata
Topuri De Tip Tees
Maneca Stil anime desene animate
Nume De Brand COOLPRINT
Guler O-Gât
cuvinte cheie 1 Camasi Barbati
Stil Noutate
Dimensiune S, M, L, XL, XXL, XXXL
Material Bumbac,Poliester,Microfibra,Raionul
Tesatura Tip Tricotate
Lungime maneca(cm) Plin
Gen Bărbați
Model Tip Carouri
Cu glugă No
cuvinte cheie 2 anime tricouri
Tip De Element Topuri
cuvinte cheie 3 Fairy Tail T-Shirt

Produse similare