Femei din Satin Set Pijama Floral Pijama Feminino Dantela Pijama Femme V-neck Set de Pijamale Primavara-Vara Pijamale Îmbrăcăminte Acasă

87.16lei

Adauga la lista dorintelor

Somn & Lounge

Descriere produs


Femei din Satin Set Pijama Floral Pijama Feminino Dantela Pijama Femme V-neck Set de Pijamale Primavara-Vara Pijamale Îmbrăcăminte Acasă. Material: Imitatie De Matase,Poliester. Tesatura: Satin. Articol Includ:Top+Pantaloni. Decoratiuni: Dantela. Dimensiune: Dimensiune Gratuit.

Transport maritim: 1.În mod normal, ne va livra comanda dvs. în 1-3 zile după ce plata a fost primit. 2.În scopul de a asigura că puteți primi coletul fără taxe de import,vom declara cu o valoare mai mică.

Taxelor Vamale Și A Taxelor La Import:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale și a taxelor la import. Dacă aveți orice cereri speciale,vă rugăm să ne anunțați.

Politica De Retur:

1.Dacă există probleme cu produsul nostru,puteți solicita returnarea sau de restituire în termen de 7 zile după primirea de comenzi.Dar vă rugăm să contactați cu noi, înainte de a reveni sau de a deschide litigiu,se va încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta și de a rezolva problema.Multumesc. 2.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală,sau vom refuza de a face o rambursare. 3.Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele avut loc în revenirea proces.

Feedback-ul:

Prieten drag,ne-apr eciate afacerea dvs.,dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv și rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile) cu un "PERFECT 5 STELE".

Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ,vom rezolva problema în mod pașnic. Feedback-ul negativ nu rezolva nimic,vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva probleme și de a trăi până la satisfacția dumneavoastră.

De remarcat:

1.Aceasta poate veni ușoară diferență de culoare în funcție de diferite setări monitor.

2.Cu diferite de măsurare,vă rugăm să permiteți 1-3 cm în mărime de abatere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 30cm x 3cm (7.87in x 11.81in x 1.18in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Sezon Vara
Lungime Ankle-Length Pants
Gen Femei
Lungime maneca(cm) Trei Sferturi
Compoziția Materialului Poliester
Material Poliester
Numărul De Model PS08162
Dimensiune One Size
Guler V-Neck
Model Tip Florale
Tip De Element Pijamale

Produse similare