2 buc/lot de Temperatură și senzor de umiditate modulul shell sht20 capac de protecție SHT10 sol cu efect de seră sht-83

103.11lei

Adauga la lista dorintelor

Componente Active

Descriere produs


1, original, import senzor. 2, toate cu 10K pe rezistor pull și 0,1 uF condensator de filtrare 3, toate fac dublu impermeabil tratament. 4, 100% electric, de imbatranire, de inspecție.

Temperatura aerului și senzor de umiditate, de două ori, de tratare a apei, complet Ninglu daune. Notă: chiar dacă senzorul este îngropat în sol, este, de asemenea, un test de sol. atmosfera de umiditate Relativă, nu de umiditate a solului.

1, acest senzor poate masura temperatura solului și de umiditate?

Răspuns: definiția de umiditate a solului este de a lua 1 kg de probe de sol, și bine uscat, reducerea in greutate (în greutate de apă) și raportul de 1 kg numit de umiditate a solului.

Umiditatea relativă a aerului este definită ca umiditatea absolută a aerului de la temperatura curentă și procentul de saturate de umiditate temperatura curentă.

Umiditatea solului și umiditatea aerului nu este un concept, nu un ordin de mărime de 10% de umiditate a solului în sol, atunci când umiditatea aerului este de 100%.

Interne cip senzor este SHT10 sau sht20, acest cip este temperatura aerului și senzor de umiditate Elvețian Sensirion companie de producție, este măsura umiditatea relativă a aerului. Acest senzor a fost tratat special, pe termen Lung îngropat în sol nu este deteriorat, chiar dacă trăiesc în apă nu va fi deteriorat de daune (compania este un angajament exclusiv), atunci Când solul este ușor mai mari față de umiditate, aer și umiditate în sol va fi de 100% pentru o lungă perioadă de timp. .

2, senzorul în apă sau rouă sau îngropate în pământ sau daune?

Răspuns: Am pachetului senzorul ansamblu de etanșare de tratament, chiar și cu o lungă macerat de putere nu va fi deteriorat, în apă, uscat umiditate este încă normală de achiziție.

Senzorul de măsurare a rezultatelor 3, după turnarea dacă va exista erori?

A: unele non profesionale producătorii pachet va avea următoarele întrebări:

(1) ghiveci de absorbție de umiditate, mai ales umiditate ridicată și umiditate ocazii, o dată creștere nu drop-down, motivul este, în apa de stocare pentru ghiveci.

(2) după sudare fără umezire tratament (multi producatori nici nu a auzit cuvantul), provocând o mare eroare de temperatură și umiditate.

(3) de etanșare cu temperatura, timp oxidării cauzate de încapsulare strat fisura, cauzând condens picătură după electroforeză în suprafață de placa de circuit, formarea de vina.

4, ceea ce este dublu rezistent la apa?

O: magazin jacheta este particulelor de cupru sinterizat sau PE material, este caracterizat prin impermeabil respirabil, moleculele de Apă sunt în măsură să intre în linie dreaptă, și picăturile de apă sunt în imposibilitatea de a intra în linie dreaptă, datorită tensiunii superficiale. . În caz de umiditate ridicată, atunci când temperatura mediului ambiant scade moleculele de apă în interiorul tecii se va condensa apa. Dacă picăturile de apă atașat pe placa de circuit, circuitul poate face electroforeză și daune, astfel încât compania a fost turnat pe placa de circuit, și utilizarea de special ghiveci material, fără orice interferențe în valoare de măsurare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 18cm x 15cm x 5cm (7.09in x 5.91in x 1.97in)
Utilizare Senzor De Temperatură
Numărul De Model SHT20
Tip Senzor De Vibrații
Ieșire Comutare Traductor
Teoria Rezistența Senzorului
Material Metal

Produse similare