Multi-funcția de Styling Auto Pliere Umbrela Suport pentru Sticle Cutie Trecerea Partea Container de Depozitare se Potrivesc Pentru bmw Seria 5 F10 F18 11-15

110.01lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Atenție: Pentru acelasi model de masina poate fi diferit produse în altă țară. Vă rugăm să vă asigurați parte de masina ta ca imaginea noastră arată, sau nu se va potrivi, dacă există diferențe, vă rugăm să contactați cu noi, înainte de cumpărare, vă mulțumim!

Stare:100% de Brand nou și nu a folosit niciodată

Material: de Înaltă calitate fabricat din Plastic ABS

Culoare: (ca imagine arată)

Caracteristici:

Fabrica Strict QC test ,de înaltă calitate, garantat.

Durabile și cu Acuratețe Bine Făcut

Se potrivesc perfect recomandat modele de masini

Stoca și de a asigura umbrela ajunge

Protejează umbrela de la daune

Compatibil se potrivesc pentru BMW Seria 5 F10 F18 520/523/525 (2011-2015)

Pachetul inclus : 1 buc/Set Pliere Umbrela Titularul de Acoperire

★Dacă vă place produsul nostru,puteți adăuga la coș de cumpărături sau lista de dorințe,astfel încât să puteți vedea atunci când se are în plus discount٩ (ٌvă ᴗ văٌ)۶

Atentie: China Post Obișnuit Pachet Mic nu se va actualiza informațiile de urmărire După Efectuarea din China și, uneori, alte moduri de transport maritim este probabil să ia în jurul valorii de 30 de zile pentru a actualiza chiar dacă a ajuns țara de destinație,unii dintre clienții noștri încă mai pot obține pachetul lor după 60 de zile, așa că vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide litigiu,se va rezolva cu siguranta problema pentru tine.

1.Cele mai multe elemente SUB 2KG sunt promovate cu TRANSPORT GRATUIT(țările selectate) prin China post sau Singapore Post, Dacă aveți nevoie de un produs în regim de urgență, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil de lăsându-ne un mesaj, ne-ar lucra mai repede de livrare pentru tine!

2.Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

3. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4.În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import, vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică, dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea produselor pe care ați achiziționat, puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere:

1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate.

2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original.

3. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ , astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a rezolva problemele, dacă nu știm despre ele! Multumesc!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
culoare Negru
Tip De Material ABS
pentru modele se potrivesc pentru BMW Seria 5 F10 F18 520/523/525 2011-15
Tip Scaun Crăpătură Cutie De Depozitare / Sac
Nume De Brand GRĂTAR@FUKA
Material Plastic ABS
Element nume Masina Pliere Umbrela Titularul De Acoperire

Produse similare