HID H1 12V 45W Masina Externe Lumină Original pentru CNlight Premium Lămpi cu Xenon Singur Fascicul Becuri cu lumina de 4300K 6000K 8000K,Bază de Metal

53.65lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


NOTĂ: Aceste Becuri Xenon HID de muncă prin susținerea de o pereche de potrivire Balasturi. Balasturile sunt comercializate separat,dacă este necesar Balasturi,vă rugăm să cumpere.Vă mulțumesc foarte mult!

Aceste Becuri sunt de calitate Premium, 100% Originale pentru CNLight H1 45W HID Xenon Singal farurilor de fază lungă. Aceste lămpi sunt realizate de CNLight fabrica, care este foarte celebru în China. Calitatea este mai bună atunci alte lămpi cu xenon de pe piață. În plus, acest H7 xenon lămpi cu baza de metal, face mai durabil.

Caietul de sarcini: 1) UV tăiat sticlă forheadlight de protecție 2) Bec Dimensiune : H1 3) flux Luminos: 3200lm 4) de Înaltă luminozitate: de Trei ori flux luminos ca de halogen tungsten lampă 5) durată Lungă de viață: 3000 de ore 6) consum Redus de energie 7) Înlocuirea HID becuri xenon pentru masina HID xenon kituri de conversie 8) 45W putere de ieșire 9) 100% compatibil cu originalul cu halogen sistem 10) temperatura de Culoare: 4300K/ 6000K/ 8000K

Bec

Aprobat de exacte focus test Beam forma este la fel ca cel original, prevenind pentru efectul de orbire atunci când mașinile se întâlnească.

Baza de GE silicon din statele UNITE ale americii rezistent la șocuri, rezistent la căldură ,nici o ruptură chiar împotriva grele impact.

Anti-UV pure de cuarț bec rigiditate Mare, lumină mare penetrabilitate, căldură și frig rezistente,nu implozie.

inovatoare constructia design Prevenind scurt-circuit cauzat de a atinge vârful.Ușor de instalare

Profesionale tijă ceramică Profesionale tijă ceramică fabricate în Germania, noleaking sau implozie. Pornire usoara

Vă rugăm să știu acest lucru notă: 1. Vă rugăm să asigurați-vă că anumit tip de bec inainte de plasarea comenzii 2. Dacă becurile sunt flicking sau opriți imediat după instalare, nu este becurile problema. Aveți nevoie pentru a verifica balast și curent. Becuri noastre au nevoie de 35W SAU 55W A/C balast și cel puțin 30A curent. Uneori, aveți nevoie pentru a achiziționa cablajului releului și de a schimba siguranța de a furniza suficient curent pentru iluminare.

Pachetul include: 2 x HID Xenon Lumina(1 PERECHE )

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 6cm (5.91in x 3.94in x 2.36in)
Tip De Unitate Pereche
Greutate Pachet 0.45kg (0.99lb.)
Tip Soclu H1
Sursa De Lumina Xenon
Tensiune 12V
Nume De Brand Lesuda
Tip De Element Lumina De Aprovizionare
Lumina Xenon Model H7
Temperatura De Culoare 6000K
Lumina Xenon Tip Singură Lumina Xenon
Tip Bec H1
Marca Auto Universal Compatibil
Emițătoare De Culoare 4300K Alb, Galben, 6000K Alb Rece, 8000K Albastru Alb
Model de masina Universal Compatibil
Putere 45

Produse similare