24 buc Fata Buna 4.5" inch Wendy Arc de Păr Clip 364 Nr.

57.65lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii

Descriere produs


~~~~DESCRIERE~~~~

Sunt de licitare pe 24 Buc frumoase arcuri de par. Există trei stiluri de arc aici: Stil 1 Wendy arc .

Măsura aproximativ 4,5" timp pentru toate cele trei stil. Astfel dragă arcuri poate fi purtat de zi cu zi.

Toate cele trei stiluri de aceste arcuri sunt realizate de 1,5" grosgrain panglică (nr. 1-Nr 76) și grila panglici (Nr. 77-No. 100), toate capetele sunt sigilate pentru a preveni uzura.

Poate fi atașat la un 1.78" singur dinte aligator clip sau un 1.97" Clip franceza. Pentru grosgrain panglică arcuri, puteți alege orice culoare din grosgrain panglică de culoare graficul 1.

Pentru grila de panglică arcuri, puteți alege orice culoare din grila panglica de culoare graficul 2.

De asemenea, puteți alege Nr. 1 la Nr. 364 cum arată în imagine pentru fiecare stil de arcuri.

Te rog, lasă-mă să știu alegerile tale de Arcuri pentru Culoare, Număr, Clip și Stil din această listă pagină numai atunci când se face plata sau la e-mail separat.

Potrivit experienței noastre, lipsa de orice bucată de alegere de informații poate provoca multe zile întârziere de a face și de transport maritim de arcuri.

Toate elementele dintr-un fum-gratuită, animale de companie-atelier gratuit .

Vă rugăm să rețineți că culorile pot varia ușor de la fotografie.

De Incredere Brand - Brand Minunat

Stil 1 Wendy 4.5" lung

aligator clip

Franceză clip

1.97" clip franceza pentru aceste stil

Avantaje

1. Suntem producator de accesorii pentru păr, în Cazul în care clientul are stil, dar nu se arată pe site-ul nostru,contactati-ne si trimite-ne fotografia , vom face proba gratuit pentru tine și apoi să vă arate fotografii de probă pentru a vă

2. Dacă unele de culoare este din stoc , vă rugăm să ne permiteți-l schimbe pentru tine , dar vă vom contacta în avans, dacă nu răspunde pentru noi în 2 zile ,Vom alege noastre populare culori pentru tine.

3.Vă rugăm să nu accepte orice feedback negativ sau 3 stele , în Cazul în care produsele se întâmple probleme , vă Rugăm să ne contactați în primul rând , vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve pentru tine.

4. Transport: de obicei ne va expediate elemente de International EMS ,Aproximativ 8-10 zile lucratoare de la livrare(cu excepția zi de vacanță), dacă este urgent,am accepta, de asemenea, o altă navă moduri, cum ar fi YanWen Express, DHL, și așa mai departe,și poate crește nava taxă, dacă aveți orice special reținerea,pls nu ezitați să contactați cu noi,vă mulțumesc foarte mult pentru sprijin

5. În cazul puțin probabil că o revenire este cerere, pls asigurați-vă că toate declarațiile include toate elementele originale nedeteriorate, în re-stare vandabile, toate originale de ambalare, inclusiv manuale, garantie forme, etc. Taxele de transport si manipulare nu sunt rambursabile. Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport suportate de transport produse înapoi. Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

Feedback-ul

Am apreciat fiecare feedback-ul de a pleca este de mare sprijin pentru noi, atunci când vă confirma plata, pls nu ezitați să lăsați feedback-ul, astfel încât să putem face mai bine serviciul. Suntem, de asemenea, vanzator serios, dacă există orice problemă,va rugam primul contact cu noi înainte de a pleca feedback-ul dvs., vom face întotdeauna toate eforturile pentru a te face fericit cu comanda, multumesc foarte mult!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 195cm x 105cm x 135cm (76.77in x 41.34in x 53.15in)
Tip De Unitate mulțime (24 piese/lot)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip Diademe
Numele Departamentului Copii
Stil Moda
Tip De Element Articole pentru acoperirea capului
Model Tip Florale
Gen Fete
Material Viscoză,Microfibra

Produse similare