2017 Primăvară Uri Drăguț Fierbinte Tricotate Complet Maneca Baby Body din Bumbac pentru Copii Elegant Fată Pulover, Costume copii salopeta copil

56.48lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


s

2018 nou de a face tricotate fata bodyduit, cu portocaliu și albastru culoare. Culoarea este foarte curat și drăguț și minunat, face fata ta cu totul un vis prințesă. Acesta este mare în calitate de gol afară de proiectare. Vă recomandăm cu adevărat în noua primăvară.

o). Rusia/SUA/Ucraina/Canada/Noua Zeelandă, transport gratuit prin E-pachete de 7-20 de zile,

b). Franța/Marea Britanie/Australia/Germania, pentru mai mult de USD$15, comanda va fi livrat prin E-pachete, 7-15 zile lucratoare.

c). Arabia Arabia/Korea/Singapore/Malaysia/Austria/Belgium/Switzerland/Denmark/Hungary/Italy/Luxembourg/Netherlands/Poland/Sweden/Turkey/Finland/Ireland/Portugal, de tot sprijinul E-pachet de transport maritim, 7-15 zile lucrătoare pentru a fi livrate. Pentru mai mult de USD$22.

DESPRE FISCALE

În cele mai multe cazuri, cumpărătorul nu trebuie să plătească pentru vamă. Noi va declara ca un cadou și de a scrie o valoare scăzută pe pachet pentru a evita plata impozitelor. Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale.

FEEDBACK-ul

o). Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele .Pozitive (5 stele) este foarte important pentru noi, vă rugăm să gândească de două ori înainte de a ne lăsa feedback-ul.

b). Dacă nu ești mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca negativ (1-3 stele) feedback-ul sau de a face rating detaliată. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.23kg (0.51lb.)
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Model Tip Solid
Guler Peter pan Guler
Numărul De Model D5g
Lungime maneca(cm) Plin
Material Tricot fin bodysuit
Tip De Element Costume
Gen Unisex
Stil Moda
Copilul NE-a Dimensiune 9M, 12M, 24M, 3T
Varsta 73-100CM
culoare Lacul albastru; Portocaliu
Plecare copilul vladan
Numele Departamentului Copilul
Nume De Brand MILANCEL

Produse similare