"OM" Logo-ul Plutitoare Medalion Aromoterapie Difuzor de Parfum Pandantiv 10 Bucată Pompon Meci Cu 24 Inch Șarpe Lanț Colier Femei

30.24lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


"OM" Logol Flaoting Medalion Aromoterapie Difuzor de Parfum Pandantiv 10 Bucată Pompon Meci Cu 24 Inch Sanke Lanț Colier Femei

Stare: 100% de brand nou, avem fabrica, vom face toate aceste aromoterapie pandantive.

Material: Argint prin galvanizare pe cupru pentru cage.

Cusca Dimensiuni: potrivit pentru 18mm Pompon.

Pompon Dimensiune: potrivit Pentru 18/20 mm Cușcă.

Pompon Culoare: 10 Mix De Culoare. ( Nu au Uleiuri Esențiale pe Ea )

Cantitate: 1 buc cage + 10pc Pompon + 1 buc 24 inch lanț de șarpe .

Cum să utilizați:

Frecați o picătură de ulei esențial pe pompon și bucurați-vă de aroma pentru câteva ore sau pentru câteva zile, în funcție de uleiul folosit. Odată ce aroma dispare, re-se aplică de petrol sau de uleiuri pe pompon.

Ce este de Aromoterapie?

Aromaterapia este practica de a folosi uleiurile naturale extrase din flori, scoarță de copac, tulpini, frunze, rădăcini sau alte părți de plante pentru a spori psihologică și bunăstarea fizică.

Inhalat aroma de aceste "esențiale" uleiuri se crede că pentru a stimula functionarea creierului. Uleiurile esentiale pot fi, de asemenea, absorbit prin piele, în cazul în care ei călătoresc prin sânge și poate promova întregului corp de vindecare.

O forma de medicina alternativa, aromoterapie este avânt. Acesta este utilizat pentru o varietate de aplicații, inclusiv ameliorarea durerii, îmbunătățirea starea de spirit și creșterea funcției cognitive.

Aromoterapie Istorie

Little este cunoscut despre istoria de aromoterapie, sau în cazul în care provine în mod special, dar Egiptenii sunt creditate cu dezvoltarea uneia din prima distilare, utilaje pentru a extrage uleiurile din anumite plante -- lemn de cedru, cuisoare, scortisoara, pentru a numi doar câteva-care au fost folosite la îmbălsămarea morților. Practica de a folosi infuzat cu uleiuri aromatice ca un potențiator de starea de spirit, cu toate acestea, este gandit pentru a avea rădăcini în China.

Grecii, de asemenea, a jucat un rol în istoria de aromoterapie. Megallus, un grec parfumier, a dezvoltat un parfum el a numit megaleion, care a constat din smirna. "Părintele medicinei" Hipocrate este declarat a fi

practicat de aromoterapie (înainte de a fi numit așa) pentru scopuri de vindecare. Mitologia greacă susține zeii au fost înzestrați cu cunoștințe de parfum și parfum.

Real termenul de "aromaterapie" a apărut prima dată în 1937, când chimistul francez Rene-Maurice Gattefosse a inventat cuvântul după o arde incidentul a stimulat curiozitatea despre puterea de vindecare de uleiuri esențiale. Pe tocuri de Gattefosse "descoperire" care ulei de lavanda a ajutat la vindecarea lui arde, chirurg francez Jean Valnet folosit uleiuri esențiale pentru a ajuta la vindecarea soldaților răni în al doilea Război Mondial, dovedind beneficiile medicale de aromoterapie.

Despre Ambalaj

*.* Comanda dvs. va fi ambalat foarte bine, vom folosi diferite metode de ambalare (mic/mare cutie de cadou, sau EPE )în funcție de dimensiunea și materialul de comanda.

1 Am expediat toate produsele noastre la nivel mondial în termen de 48hs prin China Post / China Post Obișnuit Pachet Mic Plus/

: Serviciile de Finlanda Economie/ Singapore Post de Aer Mai l/ E de pachete/ Paypal pachet/ SF Express, DHL, etc.

2 Ne va livra la Vilatudor.ro adresa de plată, vă rugăm să e-mail în avans dacă o adresă de livrare diferită este necesar.

3 mod de transport maritim depinde de suma totală a comenzii.

4 Uneori este nevoie de 4-7 săptămâni din cauza stricte de control personalizat.

5 Noastra de pret nu sunt incluse taxele, TVA sau alte Taxe Ascunse.

Pentru a-ți plăti Impozitul Minim, Vom declara ca cererea dumneavoastră sau cu valoare redusă.

1 Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele, va stam cu placere pentru a face același lucru pentru tine.

2 vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, va vom oferi cel mai bun serviciu.

1 Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu obiectele, vom accepta returnare și schimb în termen de 7 zile după ce ați primit articolele dvs. și vă va duce la costurile de returnare. Vom procesa cerere de rambursare în termen de 2-5 zile după ce vom primi returnat.

2 în Cazul în care elementul este defect, vă rugăm să ne spuneți imediat pentru înlocuirea sau repararea. Dacă înlocuirea nu este disponibil, atunci o rambursare va fi emisă withtheoriginal metodă de plată.

1 Suntem online de luni până vineri 9 : 00 AM - 6 : 30 PM (GMT+8), de vacanță nu este inclus.

Ne puteti contacta prin lăsându-ne un mesaj pe Vilatudor.ro sau e-mail-ne.

2 Beijing Ora : 9 : 00 - 18 : 30

New York, Ora : 20 : 00 - 5 : 30

Paris Timp : 2 : 00 - 11 : 30

Londra, Ora : 1 : 00 - 10 : 30

Moscova Ora : 4 : 00 - 13 : 30

Brasilia, Ora: 22: 00 - 7: 30

3 va Vom raspunde e-Mailuri în 24HS, în 36HS la sfârșit de săptămână.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand Eudora
Tip Bijuterii aromoterapie bijuterii
Fine sau de Moda Moda
Tip De Element Pandantive
Numărul De Model Aromoterapie Medalion Cușcă
Pompon Dimensiune Se potrivesc De 18 mm Aromoterapie Medalion Cușcă
Colier MATERIAL ceara din piele
Stil Trendy
Pachetul De Conținut 1 BUC Cage + 10PC Pompon + 1 BUC Colier
colier dimensiune Aproximativ 24 Inch
Pompon Culoare 10 Se Amestecă Culoare
Cușcă de culoare Argint Culoare Ca Spectacol Cinematografic
Material Metal
Gen Femei
Forma\model Planta
dimensiune cusca Se potrivesc Pentru 18mm Pompon
Pandantive De Tip Slide
Metale De Tip placat cu argint

Produse similare