HACCURY Dimensiune 48*35*13mm Triunghiulare de metal nivelul apei metru nivel Universal Rotund de Metal flacon cu bule de nivel de spirit

19.78lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


De înaltă Calitate Triunghiulare de metal nivelul apei metru nivel Universal Rotund de Metal flacon cu bule de nivel de spirit Dimensiune 48*35*13mm

Cum de a testa Acuratețea bule:

De obicei, am testat de profesioniști goniometru instrument. Și avem o metodă simplă de testare a produselor noastre, atunci când precizia de mai jos 60"/2mm.

Se prepară o marb le plate și două de înaltă precizie tip de articol de nivel . Marmura este o Înaltă calitate, nivel de apartament pentru măsurarea de înaltă acc uracy produse. Precizia tip de articol de nivel este de 0,02 mm/m. Ca curge imagine.

Apoi debug șuruburile de apartament, asigurați-vă că marb le la un nivel bun.

Pune produsele noastre pe plat.

Unele costomers test de Plastic Nivel , și arată-mi metoda de ea, și mi-a spus produsul nostru este unul rău,plastic niveluri sunt mai mic nivel de precizie. Deci, noi nu-l accepta. Ca curge imagine:

Despre Companie

Suntem specializati in fabricarea si comercializarea de companie.

Avem mai mult de 500 de tipuri de produse. Acestea includ sticla cu bule de nivel din seria metal nivel de bule de serie, Plastic cu bule de nivel seria electronice de nivel cu bule de serie, electronic, senzor de nivel de serie și electronice la nivel compensator serie etc.

Produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în topografie și cartografiere industrie, instrument laser industrie, aparate de cântărire industrie, instrument electric industrie, inginerie mecanică, industria aerospațială și militară etc.

Dacă ai nevoie de tipuri speciale de orice produs, vă Rugăm să contactați-ne liber.

Plata

Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW;

Dacă nu puteți checkout imediat după comanda de finisare, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să becompleted în termen de 5 zile.

Transport

Vom trimite pachetul in 1-5 Zile lucratoare pentru comenzile dumneavoastra. Toate Elementele, de obicei, vor fi expediate prin ChinaPost Poșta sau e-Pachete.Clienții ruși vom folosi, în general: serviciile de Finlanda Aeriene ruse.

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați din timp. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Satisfactia dumneavoastra este nostru cel mai mare recompensă și putere!

Notă: Vom trimite doar la adresa din comanda. Cumpărătorul va fi responsabil pentru orice taxe vamale și orice alte cheltuieli generate în țara cumpărătorului!

Restituire & Return

Noi oferim 180 de Zile de Garanție pentru toate produsele menționate.Dacă primiți un defectve unul, acesta poate fi returnat în termen de 10 zile după ce a semnat pachetul.

Vă rugăm să fi observat că returnat trebuie să fie în original condiții și cumpărător ar trebui să goale taxa de returnare.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv va fi cele mai bune noastre de a reveni pentru a vă servi. Dacă vă simțiți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul dumneavoastră pozitiv. Feedback-ul dvs. va fi foarte apreciat și ne va ajuta să vă servească mai bine.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a transmite un feedback negativ. Odată ce există o problemă a raportat, toate personalul nostru va încerca cel mai bun pentru a vă ajuta să afară de eliberarea a avut loc. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Timpul De Lucru

8:30-12:00, 14:00-18:00, de luni până vineri

9:30-12:00 sâmbătă

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 3cm (5.91in x 5.91in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Tip De Unitate bucata
Disc cu diametrul de 35mm
Material coajă de metal
Înălțime 13mm
Nume De Brand HACCURY
Lichid de culoare Albastru
Numărul De Model JS-483513
Precizie 30'/2mm
culoare Argint
Diametru de jos 48mm

Produse similare