USB CNC 2.1 Axa 4 USB CNC Controller panou de Interfață CNC USB MK1

95.32lei

Adauga la lista dorintelor

Motoare Si Piese

Descriere produs


Funcționează pe MacOS X (Snow Leopard 10.6.3) cu virtual machine emularea Windows XP SP3 USB (V2.x) de la PC/Laptop care rulează Windows XP, Vista sau Windows 7, Windows 8(32 biți sau 64 de biți) driver de Motor conector pin-out-ul este compatibil cu 10 pini interfață open source (Linistepper, PICStep) Controllerul functioneaza cu majoritatea step/dir pas cu pas și servo motor drivere disponibile pe piață Tamponat IO pentru performanță maximă Avansate algoritmi de interpolare Start, stop, pauză și a relua execuția programului pe masina Standard RS274/NGC G-code (EMC2 compatibil) Avansat G-coduri - G40, G41, G42 (Tăietor de Compensare a Razei) a sprijinit Avansate G-coduri - G43, G49 (Tool Length Offset) a sprijinit Avansate G-coduri - G54, G59.3 (Sistem de Coordonate Origini) a sprijinit Testat cu SolidCAM, MasterCAM, ArtCAM, Vectric, CamBam, MeshCAM ... generat de G-cod Profili 4-axe și cu 3 axe G-cod sprijinit de Import traiectoriilor de fișier DXF de Import traiectoriilor de PLT/fișierele HPGL Import traiectoriilor de fișiere de imagine de Import traiectoriilor de la NC-Drill (Excellon) fișiere de Import traiectoriilor de la Gerber (RS-274X) fișierele Traiectoriilor de simulare Automat de localizare de procedură Avansate toolchange proceduri Automate instrument de măsurare a lungimii de Export traiectoriilor pentru G-code Export traiectoriilor să DXF SDK (software developers kit) este disponibil 25 kHz pas maxim de frecvență 3 ieșiri digitale (inundații, ceață, ax) 12 ne minimă lățime puls Manual de alergare de intrări pentru toate axele Limită de intrări pentru toate axele Controlul dispozitivelor externe cu protocolul I2C Cantitate:1 buc

1 x 4 Axa USBCNC 2.1 Placa de Interfață 1 x Cablu USB

Pret foarte mic Doar ca o Promovare. Unele în cazul în Care va fi de transport maritim prin Hongkong Post Air Mail sau China post air mail ,cel Mai mult nevoie de 10-30(sau mai multe) zile depinde de țara dumneavoastră . Dacă doriți mai mult sau rapid de transport maritim, vă rugăm să alegeți alte mijloace de transport sau în contact cu noi.Multumesc. Dacă ai obține elemente .PLS Finaliza comanda.

Vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv dacă vă simțiți noastră de produse și servicii este ok, sistemul nostru va face același lucru pentru tine în mod automat. Dacă aveți orice problemă cu produsul & serviciul nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați imediat. Vom rezolva problema în cel mai scurt timp.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 30cm x 4cm (9.84in x 11.81in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.24kg (0.53lb.)
Nume De Brand OOTDTY
Numărul De Model D11982
Tip Motor Motor Pas Cu Pas

Produse similare