Prime Chihlimbar Baltic Dentiție Colier pentru Copil(Coniac Prime - Mate) - Manual în Lituania - de Laborator-Testat Autentic - 3 Dimensiuni

29.11lei

Adauga la lista dorintelor

Bijuterii Fine

Descriere produs


Colier nostru Va Ajuta Copilul Dentitie Relief, Salivare și stare de nervozitate Reduce.

Reduce Inflamatia, Acid Succinic Poate Îmbunătăți Imunitatea și Echilibrul de Acid.

1 an Garanție. Sprijin Rapid.

Siguranța Înnodate (Individual Noduri), Margele si un "Twist Incuietoare" Închidere Oferă un plus de Siguranță și pentru A Preveni Tipărirea de Sufocare.

Am Promisiunea Noastră de Chihlimbar Baltic Dentitie Coliere Sunt Certificate ca fiind 100% Autentice, Amber. Deci Cumpara-O fara Ezitare!

CHIHLIMBAR BALTIC ȘI DENTIȚIE Astăzi, mai mult ca niciodată, părinții sunt în căutarea pentru metode naturale de ingrijire pentru sugari copii în loc de a ajunge pentru peste tejghea sau baza de prescriptie medicala de droguri. Mai ales atunci când vine vorba de dentitie, o perfect natural eveniment care marchează diferitele etape de creștere în perioada de sugar și copilărie. Ca părinți de a explora cum pentru a calma și a calma dentitie sugari și copiii și a le oferi confort în timpul acestor foarte inconfortabil ori, acestea se dovedesc adesea la una dintre cele mai vechi, cele mai utilizate pe scară largă și completă de soluții naturale......amber dentitie coliere. De mii de ani, chihlimbar Baltic a fost recunoscut pentru incredibilele sale proprietăți de vindecare și analgezic ameliorarea durerii. Complet non-toxic, natural chihlimbar, de asemenea, sprijină sistemul imunitar, care este deosebit de important pentru sugari și copii, atunci când și trupurile tinere sunt încă în dezvoltare. AMBER DENTITIE COLIERE componenta principală de chihlimbar sunt acid succinic, care sunt localizate în principal în stratul de suprafață de chihlimbar, și este un excepțional instrument terapeutic puternic de vindecare. Deci, cum face amber realiza rolul său ca un primar soluție naturală dentitie pentru a calma durerea la sugari și copii mici? În scopul de a îndeplini chihlimbar Baltic analgezic funcție, amber artizani conceput amber dentitie bijuterii care pot fi purtate confortabil și în condiții de siguranță cu privire la pielea copilului. Atunci când pielea se încălzește la amber, ea începe să transpira proprietățile sale de vindecare, oferind nu numai durere, ci un efect calmant. Relieful va dura pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât să puteți elimina colier atunci când copilul doarme sau nesupravegheate. colier cu șurub incuietoare si înșirate de mână cu speciale noduri între fiecare șirag de mărgele de chihlimbar deci, dacă colier ar trebui să pauză, restul de margele nu va împrăștia. Deci, amintiți-vă ... copilul Dumneavoastră nu va trebui să îndure durerea de dentiție și iritabilitate care vine cu ea. La primul semn de dentiție, care de multe ori salivare, găsi un respectat și de încredere sursă de chihlimbar Baltic dentiție colier., Apoi relaxați-vă și lăsați natura să își urmeze cursul. SIGURANȚA Amber dentitie coliere sunt făcute pentru a purta, nu pentru mestecat; Scoateți Amber dentiție colier atunci când copilul nesupravegheat, cum ar fi noaptea.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 1cm (3.94in x 3.94in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.02kg (0.04lb.)
Tip De Unitate bucata
Partea Piatra Nici unul
Certificat De Tip gia
Fine sau de Moda Bine
Tip Lanț Coarda Lanț
Metale De Tip Nici unul
Numărul De Model N/A
Gen Fete
Numărul Certificatului De 6212570306
Lungime 33cm 13in Standard, 35cm 14in Large, 28cm 11in Small, 14cm baby bracelet, 16cm baby bracelet
Principala Piatră De Amber
Colier Tip Putere Coliere
Tip De Element Coliere
Ocazie Petrecere
Stil Clasic
Nume De Brand ZHAOXIA
Dimensiune Pandantiv N/A
Forma\model Runda

Produse similare