Profesionale Trucuri Magice Metal care Apar Trestie Inoxidabil Argintiu 110cm Magia de Scenă Magicienii Iluzie Magică Elev Accesorii

53.98lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere: Profesionist calitate, lumină-greutate, durabile și de lungă durată mai Mică mână de încărcare Inofensiv pentru mătăsuri Recomandate cu one-touch-sistem de deschidere (Recul-Dop) Apare în "clipi din ochi"! Un mod perfect de a începe un spectacol Material: otel Lungime: Aprox. 110cm (43.3 inch) Lungime: Aprox. 6.5 cm (2.6 inch)

Pachetul Include: 1 x Inoxidabil Argintiu care Apar Trestie

Notă: trestie de zahăr care apar este cam periculos, nu se potrivesc pentru copii. Datorită transport maritim, care apar trestie de zahăr pot apărea dintr-o dată. Atunci când deschideți pachetul, vă rugăm să fiți atenți. Din cauza diferențelor între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Datorită măsurare manual, nu poate fi de 1-2mm de eroare în dimensiune.

Vă Rugăm Să Citiți Înainte De Cumpărare

TRANSPORT

1.Transport la nivel mondial, doar cu excepția câtorva țări .

2.Cele mai multe țări oferim Transport Gratuit prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus , aștepta doar de la distanță site-uri.

3. Ne va livra comanda în timp util după verificarea plății.

4.Verificați și confirmați adresa dvs. de ordine meci adresa de livrare, am doar navei în scopul de adresa.

5.Timp De Livrare :

6. Dacă nu ați primit comanda dupa 25 de zile lucrătoare de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Promitem că ne va ajuta până când coletul ajunge pentru tine!

Plata

Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda. Vom aranja transport ASSP.

DUPĂ VÂNZAREA DE SERVICII

FEEDBACK-ul

Satisfacția dumneavoastră și comentariu pozitiv va fi foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5stele dacă sunteți mulțumit cu serviciile noastre.Și ne va oferi, de asemenea, de 5 stele feedback-ul.

Dacă aveți orice probleme cu produsele sau serviciile noastre,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.13kg (0.29lb.)
Dimensiunea Pachetului 8cm x 4cm x 3cm (3.15in x 1.57in x 1.18in)
Tip De Unitate bucata
Caracteristici Magicieni
Material Metal
Gen Fete
Nume De Brand MagiDeal
Intervalul De Vârstă 5-7 Ani
Performanța Forma Magia De Scenă

Produse similare