NOUL Built-in antenă pentru fanta Ușii Senzor PIR Detector de Miscare Wireless LCD cartela SIM GSM Casă de securitate sistem de Alarmă de Fum, Flash, Sirena

162.54lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Atenție:

Această serie de produse are în limba engleză, rusă, spaniolă, franceză, Italia,Polonia și republica cehă Voce. Implicit livrare sistemul de limba engleză.Dacă aveți nevoie de alte limbi. vă rugăm să ne lăsați un mesaj.

Acest manual este doar în limba engleză.Dar avem PDF, engleză, spaniolă, franceză și rusă manual .dacă aveți nevoie de ea .Vă rugăm să lăsați adresa dvs. de email.Voi trimite la tine.

Dacă sunteți în următoarele țări. Veți primi un sistem corespunzător.

Rusia și Ucraina: default livrare sistem rusesc . ( Voce rusă,engleză sms)

Spania si Chile: implicit livrare spaniolă sistem .

Franța: default livrare sistem francez .

Italia: implicit livrare Italia sistem .

Republica cehă: default livrare cehă sistem .

Polonia: default livrare Polonia sistemului .

Cum de a alege și de a folosi un sistem de alarmă

Acum există atât de multe tipuri de sistem de alarmă acasă de produse în piață, care poate nu știi cum de a alege cele mai potrivite. Aici avem câteva sugestii despre modul de a alege și de a folosi un sistem de alarma pentru tine.

Știind dacă aveți nevoie de un fir de sistem sau una fără fir. În mod normal, vă recomandăm sistem wireless pentru că este mult mai ușor pentru tine de a instala. Știind complet sistem de alarma include nu numai comune de alarmă antiefracție, dar include, de asemenea, de alarmă de incendiu(alarma de fum), alarma de panică, de mediu și de Alarmă. Conta numărul de uși și ferestre din casa ta pe care un hot poate accesa. Sistemul de alarmă ar trebui să acopere toate intrările în casa ta. Dacă sunteți proprietar de animale de companie, vă recomandăm să folosiți pentru animale de companie prietenos PIR senzor de mișcare pentru a imunității animalului tau de companie. Pentru animale de companie poate chiar declanșa o alarmă falsă. Decideți dacă aveți nevoie de senzor de Fum, senzor de Gaz, Wireless Flash Sirena pentru a-ți instalezi un sistem de alarma. Găsi un loc potrivit pentru a instala panoul de alarmă. Dacă aveți probleme de instalare după ce a citit manualul de utilizare, este mai bine pentru a cere ajutor, mai degrabă decât un defect de instalare. Primul pas în eliminarea alarmelor false este de a afla ce este cauza lor(cauza pentru ea), cum ar fi defecte de instalare, liber de usa/fereastra contacte, baterii mici sau alte echipamente probleme. Dacă sunteți lăsând casa ta pentru câteva minute, lucru de la domiciliu în timpul zilei sau în vacanță pe cealaltă parte a lumii, sistemul de alarmă ar trebui să fie înarmat și gata să vă alerteze la toate ori.

Motive pentru a Alege Sistemul Nostru de Alarmă

1,Suntem un profesionist companie de securitate, vom coopera cu mare fabrică.Este mult mai stabil și produse de calitate.Noi nu vindem produse de calitate inferioară.

2,Acest ecran și tastatură mai clar, original fabrica de aprovizionare,a Refuzat să-l copiați.Piața voce de sirena este original de fabrica mare.Circular voce de sirena este piratat mică fabrică.Pentru siguranța ta.Vă rugăm să stai departe de piraterie.

3,control de la distanță APP.Telefon, SMS, control de la distanță, și APP,Mai convenabil ales.De securitate a spune la revedere de la distanță.

4,placa de baza Noua.Quad-Band GSM Module,a Refuzat să slabă calitate modulului vechi.

Pur și simplu introduceți o cartelă SIM GSM pentru a activa panoul de control (Contract sau Pay as you Go). Nici o linie de telefon necesare.

Quad-Band GSM Module: 850 /900/1800/1900MHz, pentru utilizare în întreaga lume.

Suporta pana la 99 de zone wireless (cu un singur senzor wireless în fiecare zonă) și 7 zone cu fir (cu numeroase senzori cu fir conectate prin conexiune serie în fiecare zonă).

Acceptă Sincronizarea armare/Dezarmare (până la 3 grupuri), Brațul Parțiale (Home Arm), Intrare Întârziere (Întârziere Alarmă) și Ieșire Întârziere (Arm Întârziere).

Control de la distanță sistemul de alarmă prin telefon și SMS-uri; Sprijin de până la 6 desemnat numere de telefon pentru apelurile de alarmă în 3 bucle și 3 desemnate numere de telefon pentru SMS-uri de notificare.

Sistemul de Apelare a Funcției: efectuarea de apeluri telefonice direct de la panoul de control cu o cartelă SIM în ea.

Automate de joc de presetare 10-al doilea mesaj de înregistrare atunci când alarma apare și apel de alarmă este răspuns.

SMS-uri de Notificare în timp Real Stare armare/Dezarmare (Nu sunt Acceptate de cele Mai multe Alte Non-Branded Sisteme de Alarmă de Pe eBay).

Albastru ecran LCD cu ceas de timp, starea de alarmă și puterea semnalului de afișare bara.

Built-in inteligent artificial crainic de voce digital pentru operare usoara.

În timp Real, întârziere, 24 de ore, ocoli zona de apărare funcția de programare.

Built-in baterie reîncărcabilă de rezervă poate dura până la 5 ore cu SMS memento atunci când AC power off.

Funcționează ca sistem de alarma GSM (cu cartela SIM GSM) sau la fața Locului sistem de alarma (Fara cartela SIM).

Stabil si de Incredere Sistem de Alarma

Acasă/birou este un loc pe care doriți să le păstrați sigure, dar toate high-end de securitate gadget-uri și servicii disponibile pentru a vă ajuta să faci asta este un scump demers. Acum, rola propria DIY sistem de alarma de securitate. E mult mai distractiv și va economisi niște bani. Puteti arma/dezarma panoul de alarmă prin telefon, SMS, control de la distanță sau de armare/dezarmare buton din panoul de alarmă. Dacă vă deplasați frecvent sau doriți să vă asigurați că casa ta este în siguranță în timp ce sunteți departe, acest sistem este ideală pentru tine. Fi Acolo Chiar și atunci Când Nu ești

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 25cm x 12cm (9.84in x 9.84in x 4.72in)
Greutate Pachet 1.9kg (4.19lb.)
Numărul De Model G2B
G2B Limbi suport de voce Engleză, rusă, spaniolă, franceză, Italia, Polonia și republica cehă
Caracteristică 2 Prompt vocal
Dimensiune 20*13cm
caracteristică 1 IOS/Android App Controlate de la Distanță armare/Dezarmare
Limba Engleză
Kit-Ul De Configurare Senzorul De Usa/Fereastra
Interfață Video No
Frecvența GSM 850/900/1800/1900Mhz
Display Da
Locul de Origine China (Continentală)
PDF de Manual de carte Engleză, Rusă, Spaniolă, Franceză
Parola Tastatură Da
Tipul De Alarmă Alarma,SMS,Aplicații de Control
caracteristică 3 Display LCD
Număr De Ieșire 7 zonă cu fir
Frecventa Wireless 433Mhz
Interfata De Comunicare Wireless
Plug Type UE Plug
Nume De Brand eMastiff
Armare Tip FR-Telecomanda
culoare Alb
Număr De Zone 99 zonă fără fir
putere 12V1A

Produse similare