10buc/lot! Cree XLamp XP-E XPE2 Neutru Alb 4500K - 5000K 3W LED de Mare Putere Emițător Diodă cu 8 mm 12 mm 14 mm 16 mm 20 mm PCB

29.19lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Cree este unul dintre pionierii în dezvoltarea și fabricarea de extrem de puternică și de încredere Led-uri. La XLamps sunt de până la 50% mai strălucitoare decât alte produse disponibile pe piață. La XLamp familie de produse a integrat Cree de Mare Putere cu Led-uri inovatoare SMD (Surface Mounted Device) tehnologia de ambalare. Produsul rezultat oferă condiții optime pentru solutii de iluminat pe LED-uri de tehnologie de baza la un nivel nemaiîntâlnit, preț competitiv.

Ceea ce face XLamps speciale?

- Driveable până tp 1000mA

- Tehnologie SMD

- Reflow solderable

- Cele mai bune selecții

- Tensiuni reduse de operare

- Integrat cuarț topit lentile

- Dimensiuni de doar 7.0x9.0mm

- ESD > 2000V

Parametri Tehnici:

Cantitate: 10buc

Putere: 1W/3W

Nume Model: CREE XP-E Q5

Emise De Culoare: Alb Neutru

Temperatura de culoare: 4500-5000K

Luminozitate: 1W:122LM 3W:320LM

DC Tensiune directă (VF): 3.2 V-3.4 Vdc

DC Înainte Curentă (DACĂ): 350mA~1000mA

Pulsul Maxim Tensiune: 3.6 V

Pulsul maxim Curent: 1200mA

LED Unghi de Vizualizare: 120 grade

Diametru: 8/12/14/16/20mm pentru opțiune

Utilizare: Casa/Strada/Arhitectura Iluminare

Pachetul Include:

10 x Cree XPE Q5 Alb Neutru Bec LED Emițător(PCB dimensiune ca selectat)

Observații:

3W înseamnă putere maxima, puterea reală depinde de o anumită tensiune și curent. Noi numim toate led-uri care pot lucra cu max. 750mA curent de intrare ca 3W emițători. (deoarece, de exemplu, cu culoare roșie tensiunea de intrare este de 2,2 V în timp ce pentru culoare alb-tensiunea de intrare este de 3,2 V, e greu de descris cum 2.2 W sau 1.8 W, astfel încât acestea sunt numite 3W led-uri de dragul comoditate, acest lucru este comun descriere în industria LED-uri.)

Vom specifica transport curier în fiecare listă, cea mai mare parte am expediat prin poșta aeriană. Livrarea materialelor de timp pls consultați tabelul de mai sus: **Pls rețineți că livrarea materialelor de timp poate varia. Mai ales în perioadele de vârf. De transport maritim în unele țări este mai rapid, în timp ce pentru alte țări poate dura mai mult timp pentru a ajunge din cauza stricte de vămuire. Dacă nu ați primit comanda la timp, pls contactati-ne mai întâi să ne ajuta să facă anchetă. Înțelegerea și cooperarea dumneavoastră este foarte apreciat. Note: 1. Taxele de Import, impozitele și/sau taxele locale nu sunt incluse în prețul de livrare sau taxele de transport. Toate aceste cheltuieli aferente sunt pe cumpărătorilor cont. 2. Pls verificați cu biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare. Prețurile în magazinul nostru on-line nu va include orice taxe, impozite sau alte taxe, cumpărătorul ar trebui să știe regulamentele lor de import. 3. Noi NU suntem responsabili pentru nici o intarziere sau element lipsă în livrarea materialelor inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majure etc. 4. Dacă produsele cumpărate sunt returnate la noi din țările de destinație vamale sau poștale office, vom retrimite dar cumpărătorii trebuie să plătească costul de transport maritim efectuate. 5. În mod normal, vom marca element la fel de CADOU, valoarea declarată în mod normal mai puțin de 30$USD în scrisoarea de trăsură, în scopul de a reduce sau de a anula taxele de import. Dacă aveți orice cerințe specifice în declarația vamală, va rugam sa ne semnalati atunci când comanda.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Emițătoare De Culoare 8mm PCB, 12mm PCB, 14mm PCB, 16mm PCB, PCB 20mm
Numărul De Model XPE2-WW-16mm
Nume De Brand veromount
Tip De Element Mingea

Produse similare