Sozzy Copilul de Pluș Umplute de Animale să Ia O Lungă perioadă Mobile, Pat Moale, pat de copil Zuruitoare Teether Jucarii pentru Copii Cadou Bani Broasca 0-12 luni

68.79lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Sozzy Copilul de Pluș Umplute de Animale să Ia O Lungă perioadă Mobile, Pat Moale, pat de copil Zuruitoare Teether Jucarii pentru Copii Cadou Bani Broasca 0-12 luni

1. Poate exista o ușoară diferență de culoare din cauza monitorului/ecranului de setări de calculatoare sau alte dispozitive electronice.

2. Cu diferența de metoda de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm în mărime de abatere (1cm=0.39 inch). Vă mulțumim pentru înțelegere!!

Alipay, PayPal, Western Union, TT sunt acceptate aici.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure procesor de plată ESCROW. Doar metodele de plată acceptate de Vilatudor.ro platforma au fost protejate.

1. Vă rugăm să confirmați ADRESA de livrare cu atenție, atunci când plasați comanda(s). Produsele comandate vor fi livrate în termen de 3-4 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată de către platformă.

2. Transport gratuit pentru(s) va fi trimis prin China Post Air Mail, în jur de 18-25 de zile lucrătoare pe/drumul lor. Acest serviciu ar putea fi urmărit, dar dacă totalul de stabilire a prețurilor de comanda este mai mică de $5.00, acest serviciu este în IMPOSIBILITATEA de a fi urmărite.

3. În cazul declarației vamale, actul de Dumnezeu sau de vacanta sezoane, perioada de livrare poate extins pentru additional15-20 de zile. Nici o răspundere trebuie să ne fie impuse pentru întârziere din cauza la oricare dintre situațiile de mai sus.

4. Dacă nu ați primit produsele comandate after30 zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Ne va primi înapoi la tine cât mai curând posibil.

1. În cazul în care primiți un defect sau element greșit, aveți până la 7 zile de la data de primire a cererii de rambursare sau să o înlocuiască cu unul nou.

2. Dacă produsul nu satisface așteptările dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin intermediul Comerțului Manager E-mail sau Lăsați Mesaj. Vom răspunde cât de repede putem.

Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu elementul(s) - ai comandat, il puteti returna sau înlocui/i, în termen de 30 de zile de la data primirii, pe ambele dintre următoarele condiții:

1. Care articol(e) este(sunt) neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original, și

2. Cheltuielile de returnare/înlocuire este plătit de tine.

Dvs. de cinci stele feedback-ul va fi foarte apreciat, deoarece feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a oferi servicii mai bune.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 55cm x 22cm x 6cm (21.65in x 8.66in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Nume De Brand sozzy
Gen Unisex
Caracteristici Moi,Umplute
Forma Animale
Intervalul De Vârstă 13-24 Luni,0-12 Luni
Numărul De Model SZ815
Avertizare Nici unul
Dimensiuni 42 x 21 cm
Dimensiune 55 x 22 cm
Pachet Separă
Material De pluș

Produse similare