ERDAOBEN pentru femei Brand bandaj șanț 2 buc/set Bodycon Caise Doamnă Negru XL-timp Celebrity Party Haina H3996

288.38lei

Adauga la lista dorintelor

Jachete & Coats

Descriere produs


Dragi prieteni, vă mulțumesc pentru vizita la magazinul nostru. Bine ați venit să ne contactați în orice moment! Contul meu este + 8618666147708 WhatsApp. Comenzile vor fi organizate astfel încât plata dvs. a fost procesată cu succes de către sistem în 24 de ore. Brand-ul nostru - - - ERDAOBEN , a fost fondată în 2010, suntem umfabricante profesionale pentru rochie bandaj fábricaem Guangzhou China, apoiooem / ODM / ridicata / cu amănuntul / de Dropshipping / ordinul de amestec, 100% garanție de bună calitate, preț rezonabil, cel mai bun pre - vânzare și post - vânzare de servicii, transport rapid. Proba poate fi prevăzută pe baza imaginea / schita / desen, proiect, etc. Bine ati venit la comanda pentru procesul său pentru a verifica calitatea noastră. Suntem mereu în căutarea cu nerăbdare să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare și win-win de dezvoltare, pe termen lung, relații de prietenie și de cooperare cu tine. Vă mulțumesc foarte mult!

De plată>>

Dacă nu ați primit bunurile în termen de 60 de zile de rambursare completă, banii Tăi sunt în siguranță în contul Vilatudor.ro , vă Rugăm să confirmați cu Vilatudor.ro și elibera banii după ce mărfurile sunt livrate.

transport :

1, avem transport gratuit doar prin China post parcelă, mai degrabă decât EMS, atunci când comanda de 150 de dolari, poate fi prin EMS sau DHL transport gratuit pentru tine.

2, China colet poștal durează aproximativ 15 la 30 de zile pentru a ajunge, EMS sau DHL nevoie de aproximativ 3 până la 7 zile pentru a ajunge, în unele zone poate fi mai lungă.

3, atunci când plata ne va asigura transport de la 3 la 7 zile, cu excepția unor circumstanțe speciale, vă rog, așteptați!!!

4, atunci când produsele sunt in stoc a situației,vom informa imediat.

Feedback-ul :

1)Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!

2)va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici. Vă mulțumesc!

Nevoie de nimic,doar nu ezitați să ne contactați.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 35cm x 30cm x 4cm (13.78in x 11.81in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Dimensiune XS, S, M, L
Tesatura Vascoza & Poliester
Stil Moda
Îmbrăcăminte De Tip Șanț
Lungime maneca(cm) Plin
Numărul De Model H3996
Decor Buton
Model Tip Solid
Stil De Culoare Culoare Naturala
Îmbrăcăminte Lungime X-Lung
Guler V-Neck
Gen Femei
Tesatura Tip Lână pieptănată
Tip Largi, cu talie
Nume De Brand ERDAOBEN
Material Poliester,Spandex,Raionul
Forma combinație Separat
Tip De Închidere Singur Pieptul

Produse similare