3W 300L/H Mini Acvariu Filtru Intern 3 in 1 Submersibile Pompa de Apa Filtru de Oxigen de Circulație a Apei Pentru Pești Mici de hazna

28.22lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


[xlmodel]-[custom]-[39328]

Caietul de sarcini:

Model: 3 în 1 Filtru Intern Acvariu

Intrare AC: 220V, 50Hz

Putere: 3W

Debit: 300L/H

Dimensiune: aproximativ 9x3cm

Costum Pentru Rezervor de Pește: cu lungimea de 25 - 40 cm

Pachetul include:

1x Filtru Acvariu Pompa

Atenție:

Culoarea de un motor modificări negru în portocaliu, vă rugăm să-l înțeleagă.

Notă Importantă:

1, cerințe Ridicate cu privire la culoare sau alte caracteristici cumpărători, vă rugăm să știu. Imaginile nu poate afișa elementul real și sunt doar pentru referință.

2, vă Rugăm să citiți cu atenție dimensiunea produsului. Dimensiunea poate fi un pic artificial eroare de măsurare, vă rugăm să înțelegeți.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[39134]

Despre Plată

1. Acceptam Alipay, VISA, Mastercard, Western Union, Qiwi și Transfer Bancar. Tot de plată sunt acceptate prin securitate procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

4. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe sau impozite percepute de către țara lor. Din cauza Vămuire cost suplimentar sau întârzierea poate apărea în comerțul internațional. Ne exprimam speranta vă rugăm nu luați personalizate suplimentare de cost sau de vămuire ca un motiv de restituire cerință sau feedback-ul negativ.

Despre Transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL . (Cu excepția unor țări și APO/FPO adresa)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

4. Serviciu de Timpul de Tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit coletul în termen de 60 de zile (Brazilia 90 de zile) de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

A reveni sau de Restituire

1. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile. Nu dispută deschisă, fără nici o comunicare.

2. Cerințe ridicate cu privire la culoare sau alte caracteristici cumpărători, vă rugăm să știu. Imaginile nu poate afișa elementul real și sunt doar pentru referință. Toate bunurile dimensiunea este manuală de măsurare, astfel încât nu există 1-50px eroare uneori.

3. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să ne contactați în timp util și returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi.

4. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

5. Costurile de returnare este plătită de către cumpărător (cu Excepția elementul defect).

Feedback-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și un "POZITIV 5 STELE" de rating. Sprijinul dumneavoastră este cea mai mare motivația noastră.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ,si va vom oferi o soluție satisfăcătoare.

3. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Dacă aveți orice întrebare ,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe TradeManager sau e-mail.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 16cm x 9cm x 8cm (6.30in x 3.54in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.22kg (0.49lb.)
Tip De Unitate bucata
Type2 filtru intern de acvariu
Nume De Brand MEANGOOD
Type1 3 in 1 Mini Filtru Pompa de Apa
Tensiune 220-240V
putere 3W
Tip Pește
Funcția Filtru, Circulatia Apei Si De Aerare
Numărul De Model Sku115
Dimensiune M

Produse similare