Anemometru Digital Temperatura Aerului Umiditate Metru PEAKMETER MS6252B cu RH Port USB

218.65lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


PEAKMETER MS6252B Anemometru Digital Viteza în Aer debitmetru de Aer cu Temperatura Aerului Umiditate RH Port USB

Baterie (Nu sunt Incluse din cauza Aerului mail regula)

Dacă vrei să știi mai multe despre produs, vă rugăm să lăsați adresa de e-mail la noi. Ne-ar fi mai mult decât fericit trimite engleza PDF de manual de la tine. Dacă este convenabil, vă rugăm să nu uitați să lăsați comentarii pentru referință. Așa că vom ști cum putem oferi servicii mai bune pentru tine și dacă vă place produsul nostru, vă rugăm să ne adăugați în lista magazin. Vă mulțumesc!

Plata:

1. Acceptam Alipay, West Union, T/T. Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW. Cumpărătorii din SUA, marea BRITANIE, Spania, Franța, Italia și Germania pot plăti prin PayPal

2. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou, Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

3. De remarcat: La cumpărător în Brazilia / Argentina, Trebuie să fie furnizate CNPJ (CPF) /TVA Nr. atunci când scopul pentru noi; Pentru cumparatori rusă, ar trebui să fie oferit Numele Complet al destinatarului, în plus, dacă numele companiei nu este disponibil si doar pentru afaceri personale, coletul va fi trebuit să livrate de către EMS NUMAI în Rusia.

4. Dacă există orice taxe de import sau taxe ,este responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să faceți plata în termen de 5 zile dupa ce plasati comanda.

Vă rugăm să NU plasați comanda dumneavoastră dacă NU sunteți de gând să cumpere

Livrare:

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO).

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt adăugate Gratuit metoda de Transport maritim pentru tine, doar câteva țări care sunt în afara de livrare gamă, vă rugăm să Alegeți dreptul de transport pentru destinatia ta sau ai invitati sa consulte serviciul nostru pentru clienți pentru cea mai bună metodă de transport maritim. În plus, vă vom trimite un mesaj de la tine pentru transport propunere. Dacă nu aveți orice comentariu în termen de 2 zile, va vom trimite comanda prin serviciul de transport maritim vom alege pe ambele beneficii.

Feedback-ul:

Mai devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.Ca suntem cu scopul de a menține standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților, feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, Astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Noi credem că vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Garanție:

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

3. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 12cm x 7cm (7.87in x 4.72in x 2.76in)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model MS6252B
putere 9v 6f22 baterie
Display Ecran LCD digital
Fluxul De Setare A Zonei Da
Nume De Brand PEAKMETER
iluminare din spate Da
Max/ Min Funcție Da
Ambient, punct de rouă & bulb Umed de temperatura. Da
Interfata USB Da
Dimensiune 165 x 85 x 38mm
Greutate Approx 200g
Indicator Baterie Descărcată Da

Produse similare