100buc Universal Ultra Clear LCD de Protector de Ecran de 14 inch Folie de Protectie pentru ecran LCD Laptop Notebook PC Nici Pachetul de vânzare cu Amănuntul

322.53lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Atenție: fabrica Noastra este specializata in producerea de folie protectoare pentru telefoane mobile și tablet pc-uri, include, de asemenea, universal ecran protector. Daca ai nevoie de dimensiuni speciale, putem personaliza pentru tine. Bun venit anchetă. Vă mulțumesc foarte mult.

1.100% De Brand Nou, De Înaltă Calitate.

2. 3-strat de structura, praf de respingere, ultra-transparent, lavabil și rezistent

3. Mare rata de transmisie a luminii: extrem de transparent pentru a păstra cea mai mare rezoluție și culori vii de display LCD, adică fără distorsiuni de culoare originală și de cristal clar.

4. Ușor de instalat. Nu reziduale după îndepărtarea echipamentului de protecție.

5. Dimensiune: 310x174.5mm

Pachetul include:

100 buc x ecran Clar protetors fără pachetul de vânzare cu amănuntul

Pași Simpli:

Pasul 1: Curățați ecranul (ecran, fără praf)

Pasul 2: Alinierea ecranului, eticheta rupt un pic pentru a alinia ecranul, welt și lacrimă.

Pasul 3: autocolante, gata de a fi atent, rupe acest strat de eticheta 2. Pe ea.

Tehnici de filmare:

1. Prima curăța mâinile curate de praf și grăsime, se spală mai întâi cu dezinfectant.

2. Ochelari cârpă sau o cârpă fără scame, înmuiată într-o cantitate mică de detergent sau apă, pentru a curăța ecranul de suprafață, suprafață curată

3. Ruperea de a deschide partea de film de protecție, și apoi aliniați ecranul, aliniați partea de sus de-o parte și în jurul pasta de film.

4. În folie, pe cât posibil pentru a menține o uniformă, bule, etc., mai puțin se retraga pentru a se asigura că filmul suprafata fara bule. Apoi, utilizați oi simțit racleta, sau perna racleta de clasă, pentru a evita zgârierea. Va filma un pic mai încet, apăsând pe suprafața ecranului, în cazul în care imediat efectul de bubble vor fi foarte puține.

5. Postat parte, după regionale bule de aer de reparații. Greu de carduri, carduri de credit, card de credit live, utilizați o cârpă moale pentru a șterge ecranul, și apoi încet să contribuie, bulele au fost răzuite de pe margine.

6. Dacă suprafața astfel ca particulele mici de praf, pentru a descoperi în cazul în care blocuri cu foi de plastic și alte particule lipici, și apoi pastă de film.

De transport maritim 1. Dragă, dacă alegeți Vânzător este Metoda de Transport maritim, puteți urmări coletul precum și informații de urmărire. Timp de livrare: limba rusă: 15-40 de zile; țări Europene: 15-30 de zile; statele UNITE ale americii și Australia: 10-30 de zile 2. Comenzile vor fi livrate in termen de 3 zile lucrătoare după plata verificate. Pentru a proteja atât cumpărătorii și vânzătorii, poate dura până la 24 de ore pentru Vilatudor.ro pentru a verifica plata. 3. Am doar nava a confirmat pentru adresa. Pentru limba rusă client, vă rugăm să furnizați contact, numele COMPLET, dacă nu, vamale ruse va organiza coletul și trimite înapoi în China. 4. Dragi Prieteni, dacă doriți să cumpărați încărcător, vă rugăm să nu selectați metoda de expediere prin epacket (cu excepția SUA clienti), vă rugăm să alegeți China post air mail sau altele. Pentru că epacket nu accepta produs electronic în aceste zile. Vă mulțumim pentru cooperare. Vamale 1. Prețul pe care îl plătiți pentru elementul exclude orice taxe vamale. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 2. De obicei ne declare mărfurile fel de CADOU pe commericial. Dacă acest lucru nu este în regulă, vă rugăm să consilieze. Feedback-ul, Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback-ul. Dacă aveți orice întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 3.5kg (7.72lb.)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Caracteristici Ultra Clar
Nume De Brand dolmobile
Pachet NO
Utilizarea PDA
culoare Transparent
Numărul De Model 14 inch
Material animale de companie
Cantitatea 10 Pachete De Mai Sus
Compatibil Marca pentru lenovo

Produse similare