Alb NE-AU 118 120 Standard Sticla Touch lumina de perete, comutator de Control de la Distanță Întrerupătorul,cu controler,transport Gratuit

78.73lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


3 Gasca comutatorului de atenuare a iluminării poate controla o lampă. Există 3 butoane de pe comutator.Un singur buton de turn on/off lampa. Un singur buton de dim la lampă, un singur buton de dim pe lampa.

1 modul de control 1 buc: Veți obține o bucată de un întrerupător la distanță, pentru a face 1 mod de control.

2 mod de control 2 buc: Veți obține o bucată de un întrerupător la distanță, și o bucată de submain comutator pentru a face 2 modul de control.

3 Gasca comutatorului de atenuare a iluminării poate controla o lampă. Există 3 butoane de pe comutator.Un singur buton de turn on/off lampa. Un singur buton de dim la lampă, un singur buton de dim pe lampa.

Touch de la Distanță Întrerupătorul de Înaltă calitate de cristal geam panou de proiectare, nu se estompeze. Cu LED albastru indicator, foarte distins. E-start, nu scântei de contact. De Brand nou importate American IC, mai performante superioare & sensibil la atingere. Suprasarcină & supraîncălzi protectii, face casa ta mai sigure. Mai umanizarea design: lampa este oprit atunci când primite de energie electrică din nou. Atingeți tăcut, ține acasă sau de la birou tăcere. Singur live sârmă de control, ușor de instalat, înlocuiți comutatorul vechi direct. Potrivit pentru casa, birou, hotel, fabrica,spital și așa mai departe. Aplicabile pentru lămpi cu incandescență , lămpi cu halogen și estompat lămpi cu LED-uri (LED lămpi ar trebui să fie mai mult de 20W ). Poate reglementa luminanță liber; bucurați-vă de lumini calde. Apăsați tasta "a lăsat semnul Triunghi" buton, lumina va fi luminat. Apăsați "Triunghi dreptunghic semn" buton, lumina va fi estompat.

Frecventa: 433Mhz

Distanta de Control: 15-20M Parametrii tehnici: Dimensiuni: 120*72*43MM tensiune de alimentare: AC110V-240V/50Hz~60Hz. Sarcină nominală: fiecare modul Auto consumatoare de energie: mai Puțin de 1mA mediu de Operare:-20~45°C,Mai mică decât 95%RH Viață lungă:>100.000 de ori

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
culoare 1 modul de control 1 buc, 2 mod de control 2 buc
Caracteristici Wallpad NE Întrerupător și Priză
Tip De Element Switch-uri
certificare CCC,CQC,CE,RoHS
Garanție 12 Ani
Tip Comutator Atingeți Comutatorul Pornit/Oprit
Nume De Brand wallpad
Numărul De Model 118*72mm Comutator

Produse similare