HD Tipărite Fata de surfing Pictura pe panza decorarea camerei de imprimare poster pânză imagine transport Gratuit/ny-1483

28.18lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Acest tablou este IMPRIMAT NU HANDPAINTED !!!

Avem 2 opțiuni pentru această pictură-Cu ramă Sau Fără Ramă . Vă rugăm să alegeți o opțiune atunci când vă cumpărați.

Cu Încadrată înseamnă pictura a fost intinsa pe cadru de lemn, gata să stea!

Nu Încadrată înseamnă panza numai.

Dimensiune: dimensiune 1: 20x35cmx2pcs, 20x45cmx2pcs, 20x55cmx1pc (8x14x2, 8x18x2, 8x22inch) dimensiune 2: 30x50cmx2pcs, 30x70cmx2pcs, 30x80cmx1pc (12x20x2, 12x28x2, 12x32inch) dimensiuni : 10x15cmx2pcs,10x20cmx2pcs,10x25cmx1pc (4x6x2,4x8inx2,4x10inx1)

Timp De Livrare:

1.Cantitatea

2. Cantitate între 10 și 100 de bucati/seturi: 7-15 zile

3. Cantitatea de mai sus de 100 buc/seturi: 15-20zile

Transport Gratuit:

Acest element este transport Gratuit prin China Post Air Parcel. De obicei, durează 20-40days să sosească. Oferim, de asemenea, de transport maritim prin EMS, se adaugă un pic de plus costul de transport maritim.

Imagini gratuit:

Am putea trimite poze fara watermark pentru cooperarea de afaceri. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin mesaj on-line sau e-mail.

Personaliza Pictura:

Dacă doriți să imprimați imagini, fotografii, vă rugăm să contactați-ne liber. Vom răspunde în termen de 12 ore.

**Feedback-ul pozitiv este de mare importanță pentru mediul de afaceri . Vom face noastre cele mai bune pentru a furniza de înaltă calitate articol pentru tine, și vă mulțumesc pentru a lăsa feedback-ul pozitiv. Dacă există o problemă cu comanda dumneavoastră, asigurați-vă că să ne contactați. Cred că ne poate face să vă mulțumiți prin eforturile noastre. Sperăm că nu este doar o tranzacție, dar, de asemenea, face viața mai bună. Multumesc!!!

Notă: efecte de iluminat, obiecte poate un pic diferit de imagini.

Alege mai multe modele pls click aici:

Cooperarea sinceră, Suport de succesul tau!

1.Mare Pentru Reducere Mare! Bun venit wholesale încadrată/încadrat pictură și dropshipping. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați-ne liber. Multumesc.

2.Plata Methords

Escrow

Am prefera Garanție de plată (rapid, ușor și în condiții de siguranță). Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că orice rambursare va fi emisă în același mod în care cumpărătorul a plătit noi.

Card De Credit:

Putem accepta toate tipurile de card de credit (Visa/Master/Descoperi/American Express), prin Escrow, și sunteți încă în măsură să plătească cu cardul de credit ca vizitator membru al Escrow când uiți de Escrow parola sau nu ai un cont Escrow înființat.

Toate celelalte metode de plată și opțiuni:

Pentru toate celelalte metode de plată, vă rugăm să mi e-Mail înainte de cumpărare pentru a face sigur că aș accepta opțiunile de plată. De obicei, noi nu oferim servicii de preluare.

Politica De Returnare

1) Dacă aveți orice întrebări despre elementele după ce primiți, vă rugăm să contactați-mă în primul rând. Nu lăsați orice feedback-ul de pe Vilatudor.ro, veți fi mulțumit cu răspunsul meu și clienții noștri de servicii.

2) Doar deteriorat, denaturat elementele sunt supuse la întors. Vă rugăm să ne e-mail imediat înainte de a se întoarce elemente (în aceeași stare în care a fost trimis la tine). Vom face o nouă pictură pentru tine și trimite-l la ușa ta.

3) satisfacția Dumneavoastră în produsele noastre este de 100% garantat. Vom rezolva 100% din toate disputele și să răspundă la toate Întrebările și Anchete în termen de 24 până la 36 de ore garantat.

4) în Cazul în care parcela este confirmat pierdut, ne-ar dori să oferi o rambursare completă

Despre noi: bine ati venit la magazinul nostru

Noi en-gros de pictură în ulei de furnizor în China! Oferim comerciale picturi în ulei, de înaltă calitate, picturi în ulei și un muzeu de picturi în ulei originale pentru a se întâlni cu cerințele de diverse picturi în ulei pe piață. Putem picta diferite tipuri de stil tablouri, cum ar fi abstracte de artă, peisaj, flori, portret, pop art, etc.

Putem picta, de asemenea, în funcție de cerințe sau fotografii. Scopul nostru este de a oferi mână-pictat tablouri în ulei, cu înaltă calitate și preț competitiv.

Sperăm să stabilească o relație sinceră cu clientii nostri.Succesul afacerii tale este scopul nostru.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Tip De Unitate Set
Modul cadru Încadrată pe spate
Caligrafie și pictură tip Panza Pictura
Tip Tipărite
Numărul De Model ny-1483
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Dimensiune (Inch) dimensiunea 1 dimensiunea 2, dimensiune
Baza De Sprijin Panza
Subiecte Surfing
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
original Da
Forma dreptunghi
Stil Modern
Mediu Panza De Imprimare
Model Desene animate
culoare nu înrămate, cu înrămate
Cadru Da
Nume De Brand Artsailing
Material Panza
Caligrafie și pictură Dimensiune DUPĂ CUM ESTE DESCRIS

Produse similare