GL-805 GL-810 Miniatură de Sus de Masă Pompa de Vid Compact Integrat in Sistemul de Operare Folosind Surse Independente Mare Inginerie

2 426.52lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

GL-805 GL-810 Miniatură de Sus de Masă Pompa de Vid Compact Integrat in Sistemul de Operare Folosind Surse Independente Mare Inginerie

GL-805

GL-810

Dimensiuni schiță:320*120*230

Pompare:6 (l/s)

greutate:3.5 (kg)

Tensiune De Alimentare:220 (V)

Caietul de sarcini:GL-810, GL-805

GL-805Miniature pompa de vid

Acesta este un compact, integrat cu vacuum sistem de operare folosind o sursă independentă de vid. Sistemul este compact și flexibil,Oferă cel mai confortabil desktop lichid de absorbție experiență pentru experiment.

GL-805Convenient și în condiții de siguranță caracteristici

*GL-805The masa de lichid tipul de dispozitiv de aspirație este scos din cutie, scoate instrumentul, șuruburi de pe capacul filetat, și conectați la sursa de alimentare pentru utilizare

*Pompa de vid funcționează foarte încet, se poate regla puterea de pompare dimensiune. Lichidul sticla si corpul pompei sunt de asemenea prevăzute cu one0.22umA polimerice bacteriene filtru cu un diametru exterior of55mm,Filtru diameter47mm,Filtrare accuracy0.22umIt are funcția de filtrare a bacteriilor

*Este foarte convenabil pentru a înlocui complet lichid de colectare sticla. Doar deșurubați capacul și se scurge sticla.GL-805The de laborator utilizează foarte ușor de a găsi șurub standard albastru capac sticle, cu confort de prima clasa

*GL-805Small dimensiune, pot fi plasate în orice laborator sau flux laminar cabinet

*Anti preaplin dispozitiv furnizate de model de utilitate poate proteja în mod eficient de lichid de la intrarea în corpul pompei, și atunci când lichidul se ridică la atingere geamandura, geamandura se va ridica și să stea împotriva gazelor de colectare conducte pentru a preveni lichidul de pompat in pompa.Deșeurile lichide de colectare sticla de instrumentul este fixat de un gard, astfel încât sticla nu poate fi atins neglijent atunci când funcționează.

GL-805Extensive utilizare

*Micro-tub de centrifugă/O cantitate mică de lichid de absorbție într-un microplăci

*Recuperare de supernatant după centrifugare (de exemplu:ARN/DNAExtraction)

*Curățarea, ștergerea, orElisatest

*Reziduală reactiv de recuperare

*Western blot tampon

*Absoarbe excesul de lichid de la un diapozitiv sau un vas Petri

*Lichid de recuperare

*Celula de colorare și de extracție de mediu de cultură celulară

*Când comandați, puteți alege maro deschis sticle de colectie conform cerinței (standardul este de un albastru transparent, sticla)

Prietenia sfaturi:

OneReplace sticla de colectare sau colecta sticle, după ce lichidul de deșeuri, vă rugăm să strângeți capacul, dacă nu strânse, va duce la scurgeri de lichid și nu poate fi lichid îmbibare.

TwoWaste lichid colectat to800mlShould fi prompt scurs lichid de deșeuri, în caz contrar se poate produce deșeuri lichide inhalare instrument corpul pompei daune instrument, acest comportament nu este acoperită de garanție, vă rugăm să acorde o atenție deosebită la utilizare.

ThreePlease întotdeauna curat instrumentul linie, astfel ca pe termen lung de curățare de conducte, unele ciuperci pot crește în conducta, astfel blocarea conductei, care rezultă în neabsorbante.

Vid reglabil gama de:-300 --600mbar

Vid viteza:6L/min (Fără sarcină)

Lichid îmbibare viteza:15ml/s

Nivel de zgomot: in1Within m gama mai puțin than50dB (A)

General dimensiuni:320*120*230mm(cu o colecție de sticla)

Colectia de sticla capacitate:1000ml

Utilizarea de putere:220V

În general greutate:3.5 KG

Produsul colectia de sticla a fost special echipat cu un lichid anti dispozitiv de preaplin. Atunci când lichidul se ridică la atingere geamandura, geamandura se va ridica împotriva conducta de gaz. În acest moment, pur și simplu aruncați deșeurile lichide, re strângeți capacul flaconului, puteți continua să lucreze.

Miniatura vid pumpGL-810type

Viteza de pompare:6L/min

Maxim vid:-300~-600mbar

Negativ gama de presiune:0.01~0.08 mpa

Volumul de lichid sticla:1000ml

Built-in echipamente:24VOil-free negative pompa de presiune

Contur dimensiune:300*180*360mm

Produsul colectia de sticla a fost special echipat cu un lichid anti dispozitiv de preaplin. Atunci când lichidul se ridică la atingere geamandura, geamandura se va ridica împotriva conducta de gaz.În acest moment, pur și simplu aruncați deșeurile lichide, re strângeți capacul flaconului, puteți continua să lucreze.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 63cm x 52cm x 40cm (24.80in x 20.47in x 15.75in)
Greutate Pachet 6.0kg (13.23lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiuni schiță 320*120*230
Cerere Contorizare
Rata de pompare 6 (l/s)
Greutate 3.5 (kg)
Standard sau Non-standard Standard
Utilizare Pompa De Aer
putere Electric
Combustibil Electric
Numărul De Model GL-805 /GL-810
Presiune De Joasă Presiune
Structura Auto-Amorsare Pompa
Tensiune 220V
Teoria Pompa De Vid

Produse similare