3 Peices Fete Copil Drăguț Costum de Înot Sirenă Coada de Sirena Bikini Set Costum de Baie, Costume de baie, Costume Pentru 3-11Y Fete Copil Copil

48.81lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


De transport maritim 1.Nu vom pretinde parcle mai puțin decât 15USD pentru a evita plata impozitelor. 2.Bunurile vor fi livrate în 24 de ore și asigurați-vă că lăsați corect adresa și numărul de telefon. 3. Te rog, uita-te la URMĂRI STAREA și de a primi coletul la timp pentru a evita întoarcerea în caz de nereușită.

Plată 1. Dacă bunurile nu sunt primite sau deteriorat sau nu ca descriere, vom RAMBURSA INTEGRAL. 2. Vă rugăm să contactați-ne oricând pentru plata și eliberarea de soluție, vom face tot posibilul pentru a vă servi. 3. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 15 zile pentru a reveni de la data primirii atunci când nu există nici o problemă. 4. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în pachetul de siguranță. 5. Cumpărătorii trebuie să plătească poștale atunci când au refuzat să accepte coletul.

Feedback-ul 1.Suntem apreciate pentru 5 stele feedback-ul, Dacă sunteți mulțumit cu produsele, care este atât de important pentru noi și pentru alți cumpărători. Vă rugăm să faceți clic pe "Gestionați Feedback-ul" paginii și faceți clic pe "Așteaptă feedback-ul meu" să lăsați un comentariu. 2.Vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, în orice moment,suntem în căutarea cu nerăbdare să auzim de la cutomer vocea lui.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 4cm (7.87in x 3.94in x 1.57in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Îmbrăcăminte De Tip Vesta
Copilul NE-a Dimensiune 2T, 3T, 4T, 5, 6, 7, 8, 10
Numărul De Model 16881001
Gen Fete
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Tip De Închidere Centura
Tip De Element Seturi
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Stil Moda
Maneca Stil Regulat
Numele Departamentului Copii
Nume De Brand Mama cuib
Model Tip Desene animate
Material Poliester,Nailon
Guler V-Neck

Produse similare