SHENHONG Nor Silicon Tort Mucegai Tigaie Pentru Copt Ciocolata cozonaci Mousse Desert Tort de Decorare Instrumente Matrite Spirală Tort

40.33lei

Adauga la lista dorintelor

Bakeware

Descriere produs


SHENHONG Nor Silicon Tort Mucegai Tigaie Pentru Copt Ciocolata cozonaci Mousse Desert Tort de Decorare Instrumente Matrite Spirală Tort Brownie de Casă

descriere:

Material: alimente în condiții de siguranță de silicon

Culoare: Ca imagine

Pachetul inclusiv:

1bucată Mucegai

Se pare ca un element concret, dar da, e comestibil! Am vrut să fac un concept cu diferite figuri geometrice. Ideea a fost de a folosi simple figuri geometrice, drepte linii ascuțite, stil minimalist, contrast de iluminare, o singură culoare, fără nici un decor, necomestibile aspectul, dar, în același timp, foarte blând și delicioase interior. Matrite sunt modelate de mine.

Pandișpan de ciocolată, streusel cu nuci, cu mousse de ciocolata Valrhona Caramelia, ganache cu Caramelia și yuzu, jeleu cu yuzu si fructul pasiunii.

Clasic și modern în același timp, GEM matrite permite să facă pregătirile, caracterizat printr-o simplă și stil armonios.

Designul său unic se datorează speciale și inovatoare de frontieră plasate în partea superioară a mucegai care dă o anumită formă rotunjită la bază de preparate.

Acest Mucegai este un foarte versatil mucegai, potrivit pentru înghețată și coapte creații. Acest mucegai poate rezista la temperaturi cuprinse intre -60°C (-76°F) si +230°C (446°F). Un efect uimitor atunci când tăierea este garantat!

Notificare:

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

Vă rugăm să înțelegeți că culorile pot exista aberatiile cromatice ca plasarea diferite de imagini.

1.Transport la nivel mondial(cu Excepția unor țări și APO/FPO)

2.Vom procesa 1~5 zile după verificarea plății pentru stocuri este dinamic, în mod normal, verificarea are nevoie de 1~3 zile.

3.În mod normal, ai putea urmări colete informații de pe site-ul: www.17track.net/index_en.shtml 7~15 zile mai târziu, după ce am expediat-o. Dacă treci prin sărbătorilor, timp prelungit.

4.Diferite mod de transport maritim, diferite regiuni, diferite timpul de livrare. vă rugăm să fiți cu răbdare pentru o surpriză.

Unități:de zile

5.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. În mod normal, dacă alegeți China Post Air Mail sau ePacket. coletul evaluate $3 și ne marcați-l ca un cadou pentru dvs. fiscale în minim; dacă alegeți DHL, EMS, Fedex, UPS, coletul evaluate sub $20 pentru impozitul minim.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.175kg (0.39lb.)
Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Nume De Brand SHENHONG
Tip Silicon Mucegai Tort Mousse De Instrumente
Tort De Instrumente De Tip Matrite
Sugestiv Sexual No
Funcția Face Tort,Pâine,Spumă,Jeleu,Pregătit,Bomboane De Ciocolată, Budincă
Numărul De Model mucegai silicon
Material Silicon Bomboane De Ciocolată Forme De Tort Pan
certificare CIQ,CEE,CE / UE,FDA,LFGB,SGS
Obscene Imagine No
Caracteristică Masina De Spalat Vase În Condiții De Siguranță, Ușor De Curățat, Cuptorul Cu Microunde, Nu-Stick
Temperatura +230/-60 C
Accesorii Incluse 1 Buc Bicarbonat De Mucegai

Produse similare