64/68 chelia fix cu laser casca ajuta să crească părul activa foliculii de par latente pălărie pentru pierderea parului soluție

462.46lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Aplicații:

Pierderea parului grup pentru regenerarea parului tratament

Caietul de sarcini:

5mw lungime de undă de 650nm

Funcții:

1, a Accelera fluxul de sânge, pentru a îmbunătăți microcirculația, creșterea noul înlocuiește vechiul. Pentru a promova și a îmbunătăți circulația sângelui. Efectul asupra pielii, mare parte din energie este absorbită de piele, energia absorbită este transformată în energie termică, stimularea pielii cauzate de temperatura pielii a crescut, senzori de căldură, prin talamus reflecție, face relaxarea musculaturii vasculare netede, dilatarea vaselor sanguine, circulația sângelui pentru a accelera. Pe de altă parte, din cauza la efect termic, cauzat de eliberarea de substanțe vasoactive, reducerea tonusului vascular, superficial arteriolelor, superficiale și vene superficiale capilar de expansiune, a accelera circulatia sangelui, circulatia sangelui poate fi îmbunătățită. (prin boală de sânge institutul de cercetare Chinez de detectare, 20 de minute se poate face microcirculatorii fluxul de sange a crescut cu 114%).

2, Eficient uciderea bacteriilor în păr, asistată de droguri pot ucide ascunse adânc în folicul de păr acarieni și ciuperci. Efect termic de lumină blândă prin reacția de neuroumoral răspuns, elimina procesul patologic de inflamație, echilibrul fiziologic stat originale distruse au fost refăcute, îmbunătățit locale și sistemice, rezistenta la boli, activarea functiei celulelor imune, consolidarea fagocitare a celulelor albe din sânge și reticuloendotelial celule, pentru a atinge scopul de a reduce inflamația și bacteriostasis.

3, pentru a Îmbunătăți parul mama celule și celule stem activitatea celulară de fisiune. Dacă corpul uman noul înlocuiește vechiul. apar tulburări, cauzate de schimbul de aritmie, substanțe străine în organism, astfel, diverse boli, va fi pe cale de a, cum ar fi apă și electroliți tulburări de metabolism, va aduce la viață pericol; zahăr metabolismul tulburare indusă de diabet zaharat, hiperlipidemie, lipidelor tulburări metabolice cauzate de obezitate; metabolismul proteinelor tulburare provoacă gută etc. Prin sub fototermică efect, poate crește activitatea celulelor neuronale corpul de ajustare de lichid, consolidarea metabolismul, face corpul în interiorul și în afara schimbului de substanțe în stare staționară.

4, Iradierea poate face foliculii de par deschise, pentru a facilita absorbția medicamentului. Efect termic de lumină blândă face pielea temperatura a crescut, a scăzut nervului simpatic capacitatea, astfel încât eliberarea de substanțe vasoactive, dilatarea vaselor de sânge, a accelera fluxul de sânge, îmbunătățirea circulației sângelui, îmbunătățită de nutriție țesut, țesut activ metabolismul, crește celulă de alimentare cu oxigen, pentru a îmbunătăți nivelul de oxigen în sânge stat leziune domenii, consolidarea regenerarea celulelor capacitatea de control, dezvoltarea de inflamație și de a face localizarea leziunilor, a accelera de reparații.

5, activitatea de macromolecule biologice de activare. Organismului moleculă poate fi excitat și la o vibrație mai înaltă stare. Acest lucru va activa acid nucleic și proteine și alte molecule biologice de activitate, care a jucat un mare molecule biologice pentru a reglementa metabolismul organismului, imunitar și alte activități de funcție, este să conducă la recuperarea funcția de mecanic și de echilibru, pentru a atinge scopul de prevenire și vindecare a bolilor.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
Nume De Brand FGHGF
Ingredient Laser
Cantitatea 1
NET WT 2kg
Numărul De Model laser pierderea parului
Tip De Element Produs Caderea Parului

Produse similare