8 cm plug Pop-up Automat Pentru Chiuveta lavoar fără Preaplin

25.47lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


De înaltă calitate și 100% de brand nou

durabil

Ușor de curățat

Alamă solidă și chrome placă multistrat

8 cm plug Pop-up Automat Pentru Chiuveta lavoar fără Preaplin Material: Cupru tratament de Suprafata: Crom Nichel 0.1 um 3um Mic impuls, fără preaplin Calibru: G1 1/4 conector (1.25 cm) Lungime: aprox. 8 cm 1 x mufă Ambalate într-o cutie de culoare albă

Cald Observa

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Va garantam stilul este la fel ca cele prezentate în imagini, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model. Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferă datorită măsurare manual, mulțumesc!

Plata

1. Cel mai bun mod este plata online direct.

2. Plata integrală se face în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

De retur si garantie

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție.

2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Bărbați și defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

4. Pentru orice produs, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.

Feedback-ul

1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Se va lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de litigii sau de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.. multumesc pentru intelegere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.233kg (0.51lb.)
Tip De Unitate bucata
Tratament De Suprafață Placat Cu Crom
Material Alama
Numărul De Model SZGH-CNIM-I016229
Cerere Cadă de baie
Stil Baie Dop
Scurgere În Podea Metoda Gravitatea Spălare
Dimensiune 2.6 inch
Tip Canalizare

Produse similare