Dentare Cu Diamant Mini Ac Set De Fișiere Metal, Sticlă, Piatră Dalta Sharp10pcs

32.94lei

Adauga la lista dorintelor

Igiena Orala

Descriere produs


1. Vânzător de încredere: Satisfactia Clientului este prioritatea noastră.

2. Produse: de Înaltă calitate,Fabrica Direct,cel mai Mic Preț .

3. Transport: Toate bunurile vor trece prin control de calitate înainte de expediere și profesional ambalate cu mare grijă pentru a asigura o livrare în condiții de siguranță, care va fi zero deteriorat în timpul de livrare

4. Dacă adăugați nostru magazin la magazin listă ,vă vom trimite un cadou gratuit, împreună cu produsele pe care le cumpara.

5. Vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru toți semenii noștri cumpărători,Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne lăsați un 5 star pozitiv feedback-ul, vă mulțumesc foarte mult.

6. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.noi va oferi pre-vânzări și post-vânzare service tot timpul. sa te bucuri de cumparaturi!

100% de brand nou și de înaltă calitate Mini ac set de fișiere pentru detalii fine de muncă în 10 forme unice din oțel Călit arbori cu non-rugina finisaj de nichel, încrustată cu diamante industriale Lume cel mai greu suprafață abrazivă - eficiente pe oțel călit, sticla, faianta, piatra Fiecare fișier formă unică pentru a acoperi întreaga gamă modelarea, formarea, sculptură, gravură & îndepărtare a materialului 140mm lungime x 3.0 mm, medie-lățime permite accesul în adevăr bine se potrivește; non-alunecare PVC-fazei mâner

10 buc ca imaginea noastră arată

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Nume De Brand ZUCZUG
Dimensiune Small
Ingredient Noi
NET WT 90g
Tip De Element Albirea Dintilor
Numărul De Model 101301

Produse similare