Modern, Simplu Cuier De Haine Naturale Nanzhu Face Cârlige Decoratiuni Acasă / Decor De Perete Pliabil / Cârligele Pentru Haine / Durabil

96.57lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Brand: WSHYUFEI Material: bambus Stil: modern simplitate Structurală tehnologie: bambus si ratan procesului de Transport 1, Toate comenzile vor fi trimise în termen de 1-2 zile lucrătoare după verificarea plății. 2 de obicei, metoda de transport maritim includ: 4PX, China Post , Singpore Posta, E-pachete(SUA),: serviciile de Finlanda (Rusia), DHL(in greutate de peste 1,5 kg) . 3, informații de Logistică poate întârziere de 3-5 zile, pls nu-ți face griji, coletul este la o viteza maxima de transport.

4, vă Rugăm să furnizați corect adresa de livrare exacte cu codul postal , adresa de livrare nu este foarte dificil de a schimba după ce coletul este trimis. Și Rusia, clientul trebuie să furnizeze numele complet. 5, timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori. 90% din pachetul va ajunge la 9 - 25 de zile. Este nevoie de până la 45 de zile uneori.

Plata 1, Vom accepta Escrow Aici, toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor Escrow.

2, Dacă te întâlnești o problemă cu paymant, puteți vizita: Politica de Returnare 1, în Cazul în care elementele sunt rupte sau deteriorate atunci când primiți, vă rugăm să ne contactați, vom re-trimite sau de a returna banii. 2, Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să contactați-mă imediat. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a servi bine. Feedback-ul Tău de satisfacție este singurul nostru scop. Tau comentariu pozitiv este foarte important pentru noi. Ne exprimam speranta puteți să ne lăsați un comentariu pozitiv și Detaliată Vânzător Opiniile.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 60cm x 18cm x 5cm (23.62in x 7.09in x 1.97in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip Cârlige & Șine
Numărul De Model cârlig
Material bambus
Utilizarea îmbrăcăminte
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly

Produse similare