2017 Upgrade de Biciclete Șa Sac Cu 2 Laterale Sticla de Apa Buzunare MTB Biciclete Rutier Bancheta din Spate Coada Pungă Sac Impermeabil Reflectorizant

60.52lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


2017 Roată de Bicicletă Geantă de Șa, Cu 2 Laterale Sticla de Apa Buzunare MTB Biciclete Rutier Bancheta din Spate Săculețul Reflectorizante Impermeabile Geanta Brand:roata Nume:Biciclete Șa geanta Material:Nylon Culoare:Negru/Rosu/Gri Caracteristici: 1.Impermeabil. 2.fermoar impermeabil 3.Capacitate mare de 4. 2 Partea Sticla De Apa 5 Buzunare. Reflectorizante Stape Pachet: 1 buc * Biciclete Sac 1.Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2. Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile de la plasarea unei comenzi.

3.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou. NOTĂ: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul și taxele de transport. Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate personalizate suplimentare de compensare comision, taxe de import, brokeraj, comisioane, taxe etc. 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 3. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 4. Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate personalizate suplimentare de compensare comision, taxe de import, brokeraj, comisioane, taxe etc. 1. Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. 2. Dacă elementul cumpărat este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în starea inițială și cu tot ambalajul original, manuale si accesorii. Taxa de expediere este suportat de către cumpărător. 3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția pe Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii. sincer vă invităm să ne lăsați un feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Acesta va lua doar 1 minut.Și dacă nu , vă rugăm să ne contactați în primul rând.Un feedback neutru sau negativ nu poate rezolva orice problemă. Multumesc .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Funcția Impermeabil
Numărul De Model WYX-WPB06
Caracteristici 3 Husă interioară
certificare ce
Material Nailon
Caracteristici 1 2 partea sticla de apa buzunare
Produs Rezistent la apa biciclete Șa saci
Nume De Brand roata
Caracteristici 4 bandă reflectorizantă
culoare Roșu Negru Gri
Dimensiune about 26cm * 8.8cm * 7cm
Caracteristici 2 Fermoar Impermeabil

Produse similare