Noi 2017 Iarna Plus Dimensiune T-Shirt Femei Topuri Tricouri Maneca Lunga T-shirt Pentru Femei Culoare Solidă Bumbac Femeie T-shirt Camisas Mujer

53.33lei

Adauga la lista dorintelor

Topuri & Tricouri

Descriere produs


Produsul Mai

IMPORTANT: Stimate Cumpărător, vă rugăm să nu alegeți dimensiunea de S,M,L,XL,XXL, vă rugăm să măsoare dimensiunea și compara cu cele de mai sus dimensiunea diagramă. Dacă nu sunteți sigur cum să alegeți, pls contactati service.

Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări despre dimensiuni disponibile.

Din cauza lumini de intensitate și de alți factori tehnici, există o diferență mică între imagini și produse.pls inteleg!!!

Sugestie:

Ø va rugam sa folositi Cosul de Cumparaturi pentru a face ordine mixte.

Plăți:

Ø Vom accepta Alipay, West Union, Moneybooker, TT și Qiwi Wallet. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Transportul Maritim Internațional:

Ø Am expediat la Vilatudor.ro adresa de plată NUMAI. Vă rugăm să confirmați înainte de a plăti

Ø Toate comenzile se vor livra în termen de 3-7 zile lucrătoare după plata

Ø Noastră transport gratuit inclus China post air mail. Este nevoie de aproximativ 12-30 zile(statele UNITE ale americii,CA,AU,marea BRITANIE).alte țări 20-60 zile. Brazilia are nevoie de aproximativ 50-100days.

Ø Pentru mare sau comenzi urgente, va rugam sa selectati EMS/DHL/UPS/Fedex/TNT Express de livrare mai rapid, taxa de transport arată pe caseta de selectare pe pagina cosul de cumparaturi, sau contactati-ne pentru mai multe informații de transport maritim.

Ø Nostru taxa de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Ø Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil. Incercam noastre cele mai bune pentru a face sigur că veți primi marfa mai repede, dar timpul de livrare este depinde de Posta sau compania Expres, deci pls fie pacient cu transport.

Rambursare Și Retur:

Ø Toate produsele comercializate de noi sunt în bună calitate și examinare stricte înainte ca ei nava.

Ø Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile, în forma originală pentru un schimb sau banii inapoi. Cumpărătorii sunt responsabili pentru costurile de returnare.

Ø vă Rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

Ø Dacă ați primit Defecte sau Elemente Greșit, pls contactati-ne cu poze, dupa ce am identificat, va vom trimite corect articolele pentru gratuit.

Feedback-ul:

Ø Reputatia este totul! Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ajute pentru a lăsa "Feedback Pozitiv" și "5 Stele Perfecte" pentru noi, atunci când veți primi articole și vom face același lucru pentru tine. Multumesc anticipat!

Ø Dacă aveți orice întrebări cu privire la tranzacție, înainte de a părăsi orice feedback, vă rugăm să ne contactați și să ne dea o oportunitate de a găsi o soluție. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 4cm (11.81in x 7.87in x 1.57in)
Maneca Stil Regulat
Topuri De Tip Tees
Numărul De Model t cămașă femei
Tesatura Tip Postav
Tip De Element Topuri
Lungime maneca(cm) Plin
Gen Femei
Dimensiune S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Model Tip Solid
Guler V-Neck
Decor Nici unul
Material Spandex,Bumbac
Stil Casual
Nume De Brand CBUCYI

Produse similare