Animal Cal Tapiserii Luna Stea Agățat De Perete Cerul De Noapte Cameră Decor Lăcustă Cuverturi De Pat Galben Lac De Apă De Mare Țesute 2018

45.18lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descriere produs ·Material: Poliester ·Pachetul include: 1 bucata de tapiserie ·Print: Doar o parte imprimare ·Dimensiune: Manual de măsurare, vă Rugăm să permiteți-1-3cm diferențe, vă mulțumim pentru înțelegere . ·Notă: Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Afișare Produs

Animal Cal Tapiserii Luna Stea Agățat De Perete Cerul De Noapte Cameră Decor Lăcustă Piatra Cuverturi De Pat Galben Lac De Apă De Mare Țesute 2018

Plata

Există mai multe metode de plată disponibile pe Vilatudor.ro cum ar fi Visa, carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union). Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.

Pentru a proteja interesele tale ,plata ta va fi temporar deținute de Vilatudor.ro,și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el .

Termenii De Livrare

Vom livrare de articole la adresa de livrare-ai lăsat în Vilatudor.ro.Pentru că puteți primi comanda în mod normal,vă rugăm să completați adresa de livrare cu atenție.

Politica De Returnare

Oferim garanție de satisfacție de 100%. Dacă nu te simți mulțumit cu articolele primite de la noi, iar elementul este diferit de descriere. Te rog, lasă-mă să știu.

Rambursare completă, de schimb sau de înlocuire este oferit.

Feedback-Ul Si Contactati-Ne

Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să faceți-mi o favoare și să lăsați feedback-ul pozitiv. Bune feedback-ul este foarte apreciat.

Sunt fericit să răspundă la orice întrebare ați putea avea, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să mă contactați. Voi încerca meu cel mai bun pentru a răspunde, nu mai târziu de 24 de ore, se așteaptă că suntem la sfârșit de săptămână.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.27kg (0.60lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Curățare Spălare De Mână,Mașină De Spălat
Model 1 Lupul Negru Sirena
Numărul De Model 1GTAX0020
Model Tipărite
Material 100% Poliester
1 Decorative,Scaun,Podea,lenjerie de Pat,Petrecere,Bar,centru comercial
Nume De Brand Colorate Bulldog
Suport Personaliza,en-gros,de dropshipping,de vânzare cu amănuntul
Forma dreptunghi
Technics Țesute
Cadru No
Model 2 Ocean Albastru Nori Negri
Stil Simplu
Use2 De Crăciun,Acasă,Hotel,Scaun Auto,Cinema
Dimensiune 130 x 150 cm , 150 x 200 cm
design Sirena
Covor De Vânzări bucata
Model Tip Animale

Produse similare