Modelul S Compatibile cu Lego B9500 93pcs Basculantă Modele de Kituri de constructie Blocuri Jucarii Hobby Hobby-uri Pentru Băieți și Fete

20.27lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


888

13555

Notificare:

Blocurile vor veni Fără Cutii Originale . Deoarece cutiile sunt usor de rupt de timp de transport maritim. Și cutiile sunt prea grele, acesta va costa mai mult taxa de transport. Vrem doar să economisi mai mulți bani pentru tine!!

PS: Daca ai nevoie de cutii originale, vă rugăm să contactați cu noi pentru a adăuga plus taxa de transport.

Despre Transport: Vom garanta pentru nava de mărfuri în termen de 24-72 de ore de la confirmarea plății, cu excepția vacanță. Toate articolele vor fi verificate de două ori și bine ambalate înainte de a trimite. Am doar nava a Confirmat pentru adresa. Comanda adresa Trebuie sa Corespunda cu adresa de livrare. Noi nu suntem responsabili pentru livrare nu a reușit cauzate de faptul că clientul nu a furnizat corect destinatar de informații atunci când plasați comanda. Costul de transport nu include taxe de import. Cumpărătorul răspunsuri (în cazul în care) toate impozitului sau a TVA-ului în orice circumstanțe. De obicei durează aproximativ 30-60 de zile lucrătoare pentru livrarea coletului la destinatie (pentru zone izolate, este posibil să dureze un pic mai mult, Dacă nu primesc ordine după 45 de zile lucrătoare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ. Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

Despre Lipsa de Piese de Blocuri: Dacă ați găsit lipsă de piese de blocuri de dumneavoastră, vă rugăm să încercuiți lipsesc piese de pe instrucțiunile de hârtie, și mark cantitatea din fiecare piese lipsă. Apoi putem trimite înlocui părți pentru tine. Vă rugăm să nu deschideți disputa înainte de comunicare!

Despre Retur: Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul atunci când îl primiți, vă rugăm să returnați-l în termen de 10 zile pentru inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire și specifice motiv pentru a reveni. Dacă se întoarcă avut loc fără vina vânzătorului, cumpărătorului ar trebui să permită tuturor avut loc taxa de transport. Va vom returna la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile includ.

Despre comerțul cu Ridicata și Picătură de Transport maritim: există vreo reducere pentru voluminoase comanda?

Da, putem oferi prețul cu ridicata. Dacă mai ai nevoie sau vrei produse personalizate, ne puteti trimite un email sau contactati-ne cu Trademanager. Vom răspunde în termen de 24 de ore (cu exceptia sarbatorilor). Nu mai suport Picătură de Transport maritim?

Da, ne-am sprijini picătură de transport maritim. Lăsați-ne adresa destinatarului și numărul de telefon de pe Vilatudor.ro, atunci când comandați, apoi vom trimite pachetul în funcție de adresa pe care ați rămas.

Despre Servicii Speciale: Vom oferi asambla servicii pentru construirea de blocuri. Dacă aveți nevoie de acest serviciu, contactați-ne pentru mai multe detalii informații. Noi oferim Full-Procesul de Achiziții publice de peste Mări Serviciu. Ajuta clienții să facă achiziții și livrare. Contactați-ne dacă aveți nevoie de acest serviciu.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Type1 asamblarea
Tema Vehicul
Type2 Auto-Blocare Cărămizi
Vârsta Range2 8-11 Ani
Vârsta Range3 12-15 Ani
Vehicul Masini
Vârsta Range1 5-7 Ani
Intervalul De Vârstă 2-4 Ani
Nume De Brand SLUBAN
Gen Unisex
Material Plastic
Plastic Tip ABS
culoare multicolor

Produse similare