Panlongic DC 9-50V DC 40A Perie Controlul Vitezei Motorului Reversibil Controler PWM 2000W Înainte Comutatorului de Marșarier cu Caz

80.70lei

Adauga la lista dorintelor

Motoare Si Piese

Descriere produs


1522067690235680

Produs Caracteristică:

Puteți regla viteza motorului și direcția de rotație.

Max curent de acest controler este de 40A.

Necesarul De Putere

DC 9-50 V

Curent Nominal

40 (Curent De Ieșire Maxim)

Frecvența

25 kHz

Control Putere Motor

0.01-2000 W

12 V: 480 W (max), 24 V: 960 W (max)

48 V: 1920 W (max), 50V: 2000 W (max)

Regulamentul Gama

0-100%

Funcția

Înainte să se Oprească pentru a Inversa

PCB Dimensiune

100 x 75 mm (inch: 3.9" x 2.95")

Greutate

175 g

Vă rugăm să verificați imagini pentru mai multe detalii.

Lista de pachete:

1 X DC Motor Speed Controller

Ce este PWM?

Pulse-width modulation (PWM) este o tehnica de modulare folosit pentru a codifica un mesaj într-o impulsuri de semnal. Deși această tehnică de modulare poate fi folosit pentru a codifica informații pentru transmiterea, utilizarea sa principală este de a permite controlul puterii furnizate de aparatele electrice, în special pentru sarcini inerțiale, cum ar fi motoarele.

Valoarea medie a tensiunii (și curent) alimentat la încărcare este controlat prin rotirea comutatorului între cerere și sarcina pe și de pe la un ritm rapid. Cu cât comutatorul este în comparație cu perioadele off, cea mai mare puterea totală furnizată de încărcare.

PWM cu o frecvență de comutare trebuie să fie mult mai mare decât ceea ce ar afecta sarcina (dispozitiv care utilizează energie), care este de a spune că rezultanta de undă perceput de încărcare trebuie să fie cât mai ușoară posibil. De obicei, trecerea trebuie să fie făcut de mai multe ori pe minut într-un cuptor electric, 120 Hz într-o lampă dimmer, de la câteva kilohertz (kHz) la zeci de kHz pentru o unitate cu motor și bine în zeci sau sute de kHz audio amplificatoare si surse de alimentare pentru calculator.

Termenul de ciclu descrie proporția de " on "la interval regulate sau "perioadă" de timp; un ciclu de funcționare scăzut corespunde redus de energie, pentru că puterea este oprit de cele mai multe ori. Ciclul de funcționare este exprimat în procente, 100% fiind pe deplin.

Principalul avantaj al PWM este că pierderile de energie în dispozitive de comutare este foarte scăzută. Atunci când un comutator este oprit acolo fiind, practic, nici un curent, și atunci când este pe și puterea este transferată la sarcina, nu există aproape nici o cădere de tensiune pe comutator. Pierderea de putere, fiind produsul dintre tensiune și curent, este, prin urmare, în ambele cazuri aproape de zero. PWM, de asemenea, funcționează bine cu sistem digital de control, care, din cauza lor on/off natura, puteți seta cu ușurință necesare ciclului de funcționare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 18cm x 10cm x 5cm (7.09in x 3.94in x 1.97in)
Nume De Brand PanLongIC
Tip Motor motor de curent continuu
Numărul De Model PL-1240ZF-PC

Produse similare