Satai Păr 4x4 Dantela Adânc Val Păr Uman 10-20 inch Culoare Natural Remy de Păr Extensie 1 Singura Bucata Transport Gratuit

143.20lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Parte Gratuit De Închidere Dantela:

Partea De Mijloc Dantela:

Toate item(s) trebuie să fie returnate în ambalajul Original, nefolosite, stare și Re-vandabila. Oferim garanție de bani înapoi pe toate randamente acceptabile. Returnare și schimb sunt disponibile numai în termen de 7 zile de la data de primit.

1. Adresa fizică este necesar, NU lăsați PO BOX adresa UPS/TNT nu poate livra la ea.

2. NU autoriza UPS/TNT să lase pachetul la usa ta în orice circumstanțe.Acest lucru provoacă pacakges pierdut de multe ori.

3. Ca Vilatudor.ro are nevoie de 6-24 de ore pentru verificarea platii, va vom livra părul în termen de 24 de ore de la plata clar.Este nevoie de 2-7 zile lucrătoare pentru a livra.

Satai Remy de păr de înaltă calitate din păr uman. Este fost tăiate, și-a menținut cu rădăcini aliniate și legate împreună la partea de sus a fasciculului. Înainte de un cap de păr este tăiat de la un donator, este împletite sau plasate într-o coadă de cal. După ce este eliminat, acest cap de păr este păstrat la pachet în timp ce este prelucrat și pregătit pentru utilizare ca păr de țesut, remy de păr rezistă încurcarea și rogojini. Acest păr de țesut poate fi vopsit sau plat călcate, toate firele de păr sunt în culoarea lor naturală.

Q1: Despre taxe Vamale

O: taxe Vamale este depinde de politica țării pe care nu le putem controla.De obicei, ne declara parul este parul de probă și de valoare mai mică pentru a ajuta, pentru a evita taxe vamale este posibil ca putem. veți obține părul original ca pentru spectacole. și, dacă aveți orice cerere de valoarea facturii,pleasecontact noi, atunci când plasați o comandă.

Q2: Ce este remy de păr?

Remy de păr de înaltă calitate din păr uman. Este fost tăiate, și-a menținut cu rădăcini aliniate și legate împreună la partea de sus a fasciculului. Înainte de un cap de păr este tăiat de la un donator, este împletite sau plasate într-o coadă de cal. După ce este eliminat, acest cap de păr este păstrat la pachet în timp ce este prelucrat și pregătit pentru utilizare ca păr de țesut. Pentru că părul este tăiat cu toate cuticulele se confruntă în aceeași direcție, remy de păr rezistă încurcarea și rogojini. Acest păr de țesut poate fi vopsit sau plat călcate, toate firele de păr sunt în culoarea lor naturală.

T3: Pot vopsi sau decolora parul?

Fiecare pachet de păr vine de la un donator, parul este complet natural și nu a fost procesată. Și apoi, vom selecta acest tip de păr, care nici prea gros, nici prea subțire.Este nevoie de culoare și înălbitor foarte usor.

T4: ar Putea par a fi de fier-plat ?

Ar putea fi de fier-apartament, vă rugăm să nu depășească 150C când faci asta, sau parul va fi distrus. De asemenea, parul va reveni la normal ondulate după ce se spală sau fier-plat.

Q5: de Ce parul meu țesut obtinerea incurca ?

De obicei, Parul țesut incurca din cauza uscăciune, grăsimea și murdăria build-up, sudoare, și nu pieptene ( pieptene dinte larg ) din păr de zi cu zi. Asigurați-vă că se spală și condiționează părul cel puțin o dată pe săptămână, de două ori pe săptămână este mai bine. Utilizarea de hidratare picături sau consultați stilistul tau pentru mai mult ajutor.

Q6: Ce-mi păr de țesut obtinerea vărsare ?

În primul rând, vă rugăm să ruleze părul cu degetele sau un pieptene ușor pentru a preveni varsarea.Pentru parul cret, vă rugăm să nu utilizați pieptene. În al doilea rând, După spălare, vă rog, asistenta parul cu un ulei de păr, apoi părul va fi de mătase și moale.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Material De Calitate Remy De Păr
Tip dantela
Nume De Brand Satai
Culoare de Dantela Maro Mediu
Întins lungime 10inches, 12inches, 14inches, 16inches, 18inches, 20inches
Poate Fi Permed Da
Material De Bază Swiss Dantela
Metoda Mână Legată
tip de culoare Culoare Pură
densitatea 130%
Potrivit Moarte Culori toate culorile
Partea De Design Partea De Mijloc, Parte Gratuit
Dantela Dimensiune 4" x 4"
Textura Adânc Val
Articole per Pachet 1 Singura Bucata

Produse similare