KADS Ștanțare Lac de Unghii De 5 Sticla/LOT 5 Culoare Frumusete de Decorare Arta de Unghii de Arta Ștanțare ceara sau lac de Unghii

28.22lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


KADS lac de Unghii este special conceput cu stamping nail art în minte. Așa că în timp ce acestea sunt uimitoare lacuri de unghii în dreptul lor propriu, ele sunt deosebit de mare pentru producerea de modele de unghii de arta cu stamping nail art plăci de imagine. Acest lucru este pentru că ei fac stamper poate ridica cu ușurință imagini și transfer perfect pentru unghiile tale în doar un singur strat, în timp ce în picioare în mod clar împotriva straturilor de bază.

Gama de culori caracteristici sunt pe trend luciu si nuante metalice, inclusiv roz, violet, verde, albastru, argintiu, auriu, bronz si chiar negru și alb, astfel încât să puteți crea orice design pe care doriți să facă. Nostru lacuri de unghii au o culoare puternică pigmentare și multe – inclusiv Cavaler Alb umbra – pot ștampila cu ușurință și în mod vizibil chiar și un negru strat de bază. Conceput pentru a oferi o acoperire mare într-un singur strat , KADS lac de unghii este necesar, chiar dacă nu ați creat un discontinue opere de artă,și atunci când le utilizați, acestea sunt esențiale.

Lac de unghii nostru este ambalat într-o 10g sticla cu o perie de unghii, și acestea sunt ambalate elegant intr-o elegantă cutie de marcă, ceea ce le face un cadou ideal pentru oricine care iubește arta de unghii – sau, într-adevăr, singur. Deci, dacă umbra ta este Pajiște Verde, Strălucitoare a Crescut, Ocean Adânc, Purple Haze sau cu totul altceva, avem dreptul combinație de culori pentru tine de a crea vis KADS. Caracteristici:

> Vine într-un 10g sticla cu o perie aplicator.

> Are o culoare puternică pigmentare ceea ce face mare pentru ștanțare peste culorile întunecate.

Pachetul Contine:

5pcs/set unghii ștanțare poloneză Cum să ștampila: 1) Scoateți albastru film protector. 2) Aplicați lac de Unghii la alegere pentru proiectarea doriți să ștampila. 3) Elimina excesul de lac de unghii cu unghii Stamp & Racleta folosind un unghi de 45°. 4) Rola de unghii Stamp & Racleta peste selectat design-ul fiind atenți să nu folosiți prea multă presiune. 5) Transferul de proiectare de rulare Unghii Stamp & Racleta peste unghii. 6) se Aplică un strat de top pentru o durată mai lungă rezultat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
NET WT 10g
Tip De Element Lac De Unghii
Numărul De Model DT0003-1
ștanțare poloneză ștanțare lac de unghii
Nume De Brand KADS
imprimare poloneză ștampila poloneză
Cantitatea 5PCS/set
Tip Unghii De Imprimare Poloneză
Lac De Unghii sabloane unghii pentru unghii
Ingredient Lac De Unghii
Numele produsului ștanțare lac de unghii si unghii poloneză
Utilizarea Pentru Arta Unghiilor Stamping Imprimare sau lac de unghii
unghii instrument lac de unghii pentru ștampilarea unghiilor
Unitatea De Produs Set

Produse similare