Proaspăt Preparată de CAFEA din Metal de Staniu Semn Stil Vintage Placa de CAFEA Farfurie pentru decor Restaurant cu pictura arta LJ5-3 20x30cm A1

17.76lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


începe

end

Descriere: Metal Sign / Ciuma Dimensiune Produs: 20x30cm ( 7.87x11.8 inch) Material: Metal-Model: Model, pe de O parte Instalare: patru găuri mici pe fiecare colț, poate fi fixat cu cuie sau lipici catalog PDF este disponibil pentru comanda en-gros, cu atât mai mult cu discount. Vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate

Taxele vamale vor fi suportate de către cumpărător. Vă rugăm să rețineți că livrarea internationala este extrem de depindea de țări diferite politici și taxe Vamale. Dacă nu ați primit comanda la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere. Va vom informa numărul documentului de transport și site-ul de verificare de la data comenzii expediate. Pentru comanda MAI mult de US$ 100, noi nave gratuit prin curier EMS / DHL / FEDEX / TNT sau altele, iar livrarea va dura aproximativ 3-15 zile lucrătoare. Pentru scopul de mai PUȚIN de 100$, ne vom elibera nava prin posta sau curier, iar livrarea va dura aproximativ 10-30 de zile lucrătoare. Postul va fi livrat în termen de 7 zile lucrătoare după ce a primit plata. Vom urmări în mod automat adresa indicată pe Vilatudor.ro. Dacă este o altă adresă, vă rugăm să ne contactați înainte de plată.

Aceasta poate dura până la 10 zile lucrătoare pentru a-ți reveni după ce vom primi produsul. Vă rugăm să returneze bunurile în termen de 30 de zile ai primit. La costurile de returnare vor fi suportate de către cumpărător. Pentru ordine greșită, produs defect, și bunuri deteriorate în timpul transportului, oferim restituire sau de schimb. Vă rugăm să trimiteți fotografii de probă.

Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv. Dacă aveți orice întrebare, nu ezitați să ne contactați. Comunicare în limba engleză este disponibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 35cm x 29cm x 5cm (13.78in x 11.42in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
vacanta valentine
Moda retro
Utilizarea cadou
Material Metal
Numărul De Model LJ5-3
Loc Magazin De Cafea
grup Poster
Numele Decorative Din Metal Sign
Funcția Decor Acasă
Nume De Brand YVEVON
culoare Alb
Dimensiune 20x30cm
Locație pub
Sezon Iarna
Forma dreptunghi
Stil Europa

Produse similare