Metal cu iluminare de fundal Tastatură USB cu iluminare de fundal tastatură mecanică cu rigidizate tastatura din Oțel Inoxidabil cu iluminare de fundal Tastatură Usb

1 166.75lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Tip:D-8625B Dimensiune:406*135mm(panou frontal) metal tastatura touchpad integrat, cu panou frontal de 406*135mm, potrivit pentru exterior sau în ușa de terminale self-service, control industrial etc. PRINCIPALA CARACTERISTICĂ Special proiectat pentru mediu dur, utilizați periat din oțel inoxidabil material, și special rezistent la apa de design, IP 65 proteja de clasă, ea are o performanță bună de apă dovada, dovada de praf și vandalism dovada, ceea ce face o alegere bună pentru uz public sau mediu dur. Silicon elemente de comutare, bun feedback-ul tactil Sensibil touchpad-ul ca dispozitiv cursor Rack-mount versiune este ușor de a instala gravate cu Laser de caractere pentru excelenta durabile Nr detașabil taste aspect Prietenos și orice limbă este disponibil și este gratuit de cost suplimentar caietul de sarcini: Numărul de Taste: 104keys Material: otel inoxidabil (panoul frontal) și alumină aliaj (scaleboard) Cheie călătorie:1.5 mm keyswitch durata de viata: mai mult de 10 milioane de operațiuni. Keyswitch tehnologie: silicon Cheie de comutare grafică: laser gravat legende și de caractere din durabil de vopsea de Montare syle: rack mount G. W.: 1.35 Kg Dimensiuni: 406mm x 135mm (panou frontal) Tensiune de Alimentare: +5V DC +/-5% interfata de Comunicare: USB sau PS2 (opțional) Nivelul de Protecție: IP65(panou frontal) temperatura de Operare:-40 ~+70 temperatura de Depozitare: -50+80 CE FCC RoHS suport sistem de OPERARE:DOS/Windows95/98/NT/ME/2000/2003/XP/Vista/7, Linux, Mac,etc MTBF >50000 H MTTR caietul de sarcini al Touchpad-ul de Detectare a Mișcării Metoda: capacitiv Rezolutie: 40 capete / mm APLICAȚIE Această Tastatură este în principal utilizat pentru nesupravegheat terminale de internet și chioșcuri de informare în zone publice, terminale self-service în bancă, automate de bilete, benzinarii, numerar masini (Atm), Internet telefoanele publice, industriale, consola, etc Toate limba și layout-ul este disponibil. Există și alte dimensiuni de tastaturi,poți să-mi lăsați un mesaj pentru mai multe informații. acceptam personalizare de produse pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră

Transport

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articolele în 5-8 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Restituire/Rambursare

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cu cele mai bune pe care le putem face.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Certificatele Noastre

Compania Noastra

Echipa Excelenta

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Dimensiunea Pachetului 49cm x 18cm x 6cm (19.29in x 7.09in x 2.36in)
Cerere Bilet vending masini, benzinării
Numărul De Model D-8625B
Pachet Da
Material #304 din oțel inoxidabil
Tip Cu fir
Tastatură Full Size Da
Vandal rezistent la clasa IK07
Nivel Rezistent La Apa IP65 (pe panoul frontal)
Tip De Interfață PS/2,USB
Suport Pentru Încheietura Mâinii No
Dacă pentru a sprijini plug and play Da
Limba Accepta personalizate
Tastatură Standard 104 taste
Operațiunea Stil Conductoare De Cauciuc
Total De Chei 103 Taste
Stil vandalism
Industrie sau Agenție de Rating TR-31
Metoda De Instalare Muntele Spate Soluție
Axa Corpului De Brand N/A

Produse similare