UTOOL 3424 Distribuitor Priza barei de Suspensie Distribuitor Priza Pic Instrument Pentru VW AUDI

51.68lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descriere produs 3424 Distribuitor Priza barei de Suspensie Distribuitor Priza Pic Instrument Pentru VW AUDI

Folosit pentru a separa arcurilor de suspensie de la rulment roata locuințe. Cele mai frecvente ar fi schimbarea/înlocuirea bare, arcuri elicoidale, sau întregul lonjeroanelor, vă permite să se răspândească de locuințe în cazul în care este fixată în așa fel încât strut pot fi eliminate. 1/2" Dr. TRAGEȚI Puțin Soclu, 5.5 x 50mml Acest instrument este folosit pe Audi: TT, toate platforma A4, VW: Golf, Jetta, si Gti, 337, 20a.e. GTI model an 1999 până în prezent.

Notă:!!!

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului

O scrisoare pentru tine, vă Mulțumesc pentru sprijin și încredere cu compania noastră. Apreciem cooperarea și prietenia între noi, așteptăm, de asemenea, că am putea coopera mai strâns, astfel încât să putem lucra în sinergie și mișcare înainte cu o reciproce benefice vedere. Comentarii și sugestii cu privire la serviciul si produsele noastre sunt întotdeauna extrem de atenție, ne îmbunătăți pe noi înșine și de a oferi mult mai bune servicii și preț, precum și o calitate superioară și mai scurt timp de livrare. Încă o dată vă mulțumesc pentru oferindu-ne oportunități de a lucra cu compania dumneavoastră și am dori să vă oferim cele mai bune servicii, cum am putea, în viitor. Cu stimă,

Am f comandati mai mult de 10 bucati, Pls nu ezitați să ne contactați;

Sper că vom putea fi cele mai bune servicii pentru tine!

Livrare livrăm instrumentele noastre peste tot în lume. În general, produsele vor fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare după plata compensate fi primit. Vă rugăm să verificați adresa dvs.,noi nu suntem responsabili pentru orice livrare din cauza incorecte sau care nu pot fi livrate adresa.

Politica de retur Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine. Toate articolele vor fi atent verificate și ambalate în condiții bune. Oferim 3 zile mort la sosire garanție de înlocuire de la data primirii. Cumpărătorul suportă revenind taxa de transport maritim, și vom mail înlocuirea la costurile noastre după primirea returnat. Înlocuire sau de restituire vor fi emise pe articolele primite.

Contactați-ne depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă Rugăm să ne lăsați toate 5 stele feedback-ul activ. Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru. Ne-ar dori să lucreze cu tine pentru a rezolva orice problema.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 28cm x 15cm x 3cm (11.02in x 5.91in x 1.18in)
Tip De Material Oțel
Înălțime Element 5cm
Tip De Element Motorul De Îngrijire
Caracteristici Speciale Suspendarea Strut Distribuitor Priza Pic
Nume De Brand UTOOL
Numele Modelului UT110
Element De Volum 1
Articol Greutate 0.2kg
Articol Diametru 0inch
Element De Lungime 28cm
Lățime Produs 15cm

Produse similare