XHR-2P 2.54 1800 MaH 803450 polimer 3.7 V baterie telefon 853448803550 mici budinca

45.10lei

Adauga la lista dorintelor

Baterii

Descriere produs


9,90 USD USD 15.50 DOLARI 11.90 USD 11.00 USD 11.30 USD 11.20 USD 35.99 DOLARI 5.52 USD 16.60 USD 20,00 USD 18.00 USD 6.80-29.50 DOLARI 11.00 USD 6.22 7.80 DOLARI

XHR-2P 2.54 1800 MaH 803450 polimer 3.7 V baterie telefon 853448803550 mici budinca

Model produs: SD803450

Dimensiune produs: Max timp 50x wide 34X 5mm grosime

Electric core capacitate: 1800 MaH

Tensiune nominală: 3.7 V

Standardul plug: XHR-2P 2.54 inversă (argint orientate, rosu negru dreapta la stânga)

Curent de încărcare: taxa standard: 0.2 C; încărcare rapidă: 0.5 C

Standard metoda de încărcare: 0.2 C CC (Liu Heng) taxa de la 4,25 V, atunci CV-ul (tensiune constantă 4.2 V) taxa până curent de încărcare este mai mică decât 0,05 C

Curent maxim de incarcare: 0.5 C

Continuu curent de descărcare de gestiune: 0,5 C

Curentul maxim de descărcare: 1C

De descărcare de gestiune cut-off tensiune de lucru: 2.75 V

De descărcare de gestiune de temperatură: -10 ° C ~+60 C

Timp de incarcare: 12 ore (standard); 3 ore (rapid)

De încărcare și descărcare ori: mai mult de 800 de ori

Descărcare de gestiune de sine: mai puțin decât 400uA

Alți parametri tehnici în această specificație va prevala.

Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc..

Acest produs este în principal aplicabilă mobile de alimentare de urgență, MP3, boxe mobile, microfoane, Navigator (GPS), telefoane mobile, jucării și alte dispozitive electronice.

Protecția bord a parametrilor

De lucru curent: 1.5 a

De limitare a curentului de protecție: 2~3A

Peste limita de taxare: 4.2+/-0.05 V

Pe de descărcare de gestiune limita de presiune: 2.9+/-0.10 V

* capacitatea efectivă de placă de protecție este puțin mai mică decât capacitatea nominală a electrice de bază datorită peste de descărcare de gestiune de protecție placă.

Păstra în depozit

În scopul de a asigura baterie pentru a menține nivelul capacității, propus a bateriei și bateria -20~35 ° C de Depozitare, umiditate scăzută, fără gaze corozive condiții de Baterie pentru a evita înaltă temperatură sau umiditate ridicată depozitare, în caz contrar aceasta va duce la scurgeri ale bateriei, rugina, și capacitatea scăzută. Depozitarea pe termen lung va duce probabil la o reducere a capacității bateriei și bateria, și nevoia de 1-3 Un ciclu de încărcare / Descărcare pentru a obține maxim de descărcare de gestiune de capacitate. Bateria trebuie să fie încărcată și descărcată o dată la trei luni.

Avertisment: taxare Inversă nu este permis, acumulatorul trebuie să fie conectat în conformitate cu polaritatea corect, și nu poate fi inversat. Scurt-circuit nu este permisă, în caz contrar aceasta va duce la deteriorarea permanentă. Acumulatorul nu poate fi folosit în condiții-limită, cum ar fi: temperatura limită, deep cycle, extreme de încărcare de peste si peste de descărcare de gestiune. Depozitați bateria într-un loc răcoros, uscat. Dacă un număr mare de baterii sunt stocate sau transportate, bateria trebuie să fie pus în primul loc. Nu direct la baterie lipire. Dacă bateria apare zgomot, temperatură ridicată, de scurgere și alte situații anormale, vă rugăm să încetați imediat utilizarea. Nu pune în foc sau încercați să dezasamblați bateria. Bateria se poate arde sau de a produce substanțe nocive. Nu este permis să folosiți baterii vechi sau de a folosi jumătate din bateria cu o baterie nouă, în caz contrar acesta va fi o descărcare de gestiune. Carcasă exterioară și manta exterioară tub pentru a scoate bateria. Bateria nu este permis să fie pus în apă.

Probleme au nevoie de atenție Bateria trebuie să fie încărcată complet înainte de utilizare. Metoda de încărcare în conformitate cu specificațiile tehnice ale noastre. Taxa corespunzătoare folosind încărcătorul. Bateria ar trebui să evite utilizarea de sigilat, ar trebui să ofere ventilație corespunzătoare dispozitivului, în caz contrar bateria se poate produce hidrogen, în cazul din punct de aprindere va duce la explozie. Nu încerca să fii baterie de separare sau urs de extrudare și de coliziune, poate provoca bateria febră, senzație de arsură din electrolit alcalin va deteriora pielea și ochii poate mânca, de asemenea, haine. Bateria ar trebui să fie ținute departe de copil, în caz de înghițire, contactați imediat medicul să se ocupe. Atunci când acumulatorul nu este folosit, acesta ar trebui să fie eliminate de pe dispozitiv. Atunci când utilizați mai întâi de o baterie nouă sau depozitarea pe termen lung de utilizare, înainte de a fi nevoie să fie umplute cu energie electrică. Atunci când bateria este fierbinte, nu-l atingeți până când se răcește. Atunci când bateria este folosit, se constată că energia ar trebui să fie oprit atunci când de energie este scăzut, astfel încât să se evite pe de descărcare de gestiune. Când scoți bateria, ar trebui să țineți acumulatorul și nu ține de sârmă. După ce bateria este folosit, dacă bateria este fierbinte, el poate fi pus într-un loc unde nu există nici o lumina directă a soarelui să se răcească înainte de încărcare din nou.

Plata vă Rugăm să termine plata în 3 zile. din comanda, vom accepta Escrow; le va livra la adresa implicită în Escrow. Transport Toate Pachet de transport maritim în 48 de ore, cu excepția vacanță & zi de week-end. suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice. întârziere personalizat sau fiscale. pentru că timpul de tranzit este foarte dependentă de și furnizate de către Serviciul Poștal. Feedback-ul de Garanție Toate produsele comercializate de noi sunt descrise la cele mai bune de abilitatile noastre, cât mai exacte posibil, și cu cea mai mare conștiinciozitate din partea noastră, Dacă elementul este defect de utilizare normală, se întoarce sunt disponibile în termen de 30 de zile de la cumpărători la primirea coletului, banii înapoi după ce am primit postul! Produs returnat nu trebuie sa fie noi, nepurtate și în starea inițială; Cumpărătorul se întoarcă defectives element de cheltuiala lor, Ne va fi responsabil pentru cheltuielile de transport maritim înapoi la tine , și vom reship un înlocuitor pentru tine după ce vom primi de returnare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Scopul Universal Baterie Reîncărcabilă
Baterie Număr 1
Pachet Pachet 1
Numărul De Model 803450
Setați Tipul Numai Baterii
Nume De Brand Litru de energie a bateriei
Capacitate Nominală 1800 Ma
Dimensiune 803450
Capacitate 1800 Ma
Tip Li-polimer
Acumulator De Schimb Da
Baterie Proprietăți original

Produse similare