Mai ADAPTAT în formă de L Trage de Eliberare Rapidă L Placă Consolă/Suport de Prindere de mână pentru Fujifilm Fuji X100F x-100f Camera ballhead

108.96lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Mai ADAPTAT FLF-X100F Eliberare Rapidă L Placă / L Bracket pentru Fujifilm X100F

Personalizat dintr-o bucata suport prelucrate de greutate de lumină aeronave aluminiu 6061T6

Grea negru finisaj anodizat, bun simt mână, durabil și ușor racla

Compatibil cu Arca standard de eliberare rapidă cu clemă și ballhead

Folosind L suportul poate maximiza stabilitatea și eficiența folosind camera foto de pe capul mingea atunci când trecerea pe orizontală și pe verticală compoziție. Poate elimina complet comune brut de poziționare ture la schimbarea orizontală compoziție compoziție pe verticală, și adâncimea de scene captarea în orizontală aspect nu va fi efectuată atunci când schimbă compoziția.

Termeni de Servicii de Transport maritim și de Manipulare: Vom alege un mai rapid Mod de transport maritim în conformitate cu adresa ta. Mai jos este aproximativă de livrare de timp în diferite țări, nu este garantat că parcelă ar trebui să ajungă în intervalul de timp precizat de mai jos. Cu toate acestea, 95%+ coletele vor fi livrate în termen de momentul de referință. Țara timp de Livrare(Zi lucrătoare) servicii de Transport maritim Statele Unite ale americii de la 7 la 15 zile E-pachete POT,AU sau Asia de Sud-est 7 la 30 de zile China Post Oraș mare din UE, de la 4 la 20 de zile 4PX Posta Singapore de la 4 la 10 zile 4PX Standard Line, vă Rugăm să ia în considerare rezonabil Internaționale furnizarea de timp înainte de a cumpăra element(e), dacă nu ai putea accepta, vă sugerăm să cumpere de la vânzători locale. Politica de retur: Ne oferă o garanție de 100% satisfacție. Se întoarce pentru schimb sunt permise și trebuie să fie inițiat de către cumpărător în termen de 30 de zile de la primire. Dacă doriți să returnați produsul(e) repararea / înlocuirea / rambursare, vă rugăm să contactați reprezentanții serviciului pentru clienți prin e-mail pentru un autorizat număr RMA. Întors produs(e) nu vor fi procesate fără a finalizat RMA. Cumpărătorii sunt responsabili pentru costurile de returnare. Feedback & Contact: Dacă sunteți mulțumit cu noi, vă rugăm să lăsați un pozitiv și 5 stele, feedback-ul la noi. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice îndoieli.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 8cm x 6cm x 5cm (3.15in x 2.36in x 1.97in)
Nume De Brand Mai ADAPTAT
Pachet Da
Numărul De Model FLF-X100F
Material Aluminiu

Produse similare