Livrare gratuita lumini de scena cârlig accesorii pentru iluminat scena led par de lumină și mișcare cap lumina

63.79lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


SPECIFICAȚIILE Etapa de Prindere Material: Aluminiu Turnat Culoare: Lustruit pentru Dia. 38~51mm tub Latime:20mm n. w.:0.1 KG/0.15 kg Capacitatea de Încărcare:30/50 kg

Transport :

1. AM EXPEDIAT ÎN ÎNTREAGA LUME. Toate comenzile vor fi expediate de la Guangzhou, în China. Transport prin DHL:2-4 Zile, UPS-uri:5-7 Zile, UPSE:4-6 Zile, FEDEX: 5-7 zile și TNT, EMS, CHINA LAUTZ ȘI HONGKONG POST.

2. Dacă ați achiziționa mai multe elemente, puteți salva de marfă pentru fiecare elemente suplimentare. Daca iti cumperi 12buc sau mai mult și au nevoie doar de numai 1 manual de utilizare, salvați 11 manual de utilizare, puteți salva US$1 pentru Economisirea de Energie.

3. Avem multă experiență pentru a face o valoare mai mica pe factura pentru a însoți mărfurile și pentru a reduce taxele vamale pentru a fi plătit pe site-Import. Valoare mai mica pe factura va privesc ca pe un CADOU, dacă nu aveți nevoie de "cadou", nu ezita să-mi spui. Dacă aveți dificultăți în a face declarația dumneavoastră, sau aveți nevoie pentru a scana o valoare mai mică pagină, vă rugăm să spuneți-ne, o facem pentru tine!

4. Am expediat de la Vilatudor.ro adresa lui NUMAI, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa în Vilatudor.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.

5. Aproape toate coletele vor fi livrate direct de la fabrica noastră la ușa ta, dacă vă lăsati un REZIDENT ADRESA CU O adresă de CONTACT NUMĂR de TELEFON, dar nu e cândva pachet poate că nu a reușit de dispecerizare, vom nota să contactați local sistemul poștal sau Vamal pentru a primi coletul.

6. Timp De Transport Maritim

- Comenzi sâmbătă-joi - ia cea de-a DOUA ZI de TRANSPORT maritim!

- Ordinele Vineri - Nava Privind Duminică. -Dacă vrei să ramburseze sau doriți să cumpărați alte produse pentru a înlocui elementele de care ai platit deja, vă rugăm să ne spuneți cât mai repede.

- Noi vă va spune numărul de urmărire în a doua zi de transport maritim.

7. Dacă marfa este de a trimite în Brazilia, vă rugăm să ne dea numarul CPF, multumesc mult in avans.

8. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitate.

-Vă rugăm să verificați cu dvs. țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

9. Vă rugăm să rețineți că pentru 110V/220V/240V produs atunci când plasarea unei comenzi. Toate produsele noastre sunt AC110-240V. Dacă aveți nevoie de alte specială de volți, vă rugăm să ne contactați la/înainte de plasarea comenzilor.

10. Vă rugăm să păstrați factura de transport maritim, în cazul în care produsele sunt deteriorate, vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore. Toate bunurile atunci când de transport maritim de la fabrica sunt în condiții bune, vă rog să faceți apel la operator de transport local și cere o despăgubire în termen de 3 zile după primirea bunurilor de la transportator.

11. De asigurare. Pentru a mari valoarea bunurilor, vă rugăm să cumpere de asigurare pentru transport, dacă vrei. TRANSPORT GRATUIT nu include taxa de asigurare. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de asigurare. Se întoarce :

1. Toate declarațiile trebuie să fie datată în termen de 14 zile de la primirea de la data confirmată de livrare de către Transportator.

Daca produsele sunt deteriorate, vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore de la primire.

2. Restituirile sunt disponibile în termen de 30 de zile de la data inițială de primire a obiectelor.Ieșire costurile de transport care am plătit deja și de transport de marfă de expediere vor fi deduse din suma totală.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a trimite înapoi.

4. Vă rugăm să ne contactați înainte de a pune un litigiu sau doriți o rambursare parțială/compensare. Garanție :

1. Toate produsele vor avea o garanție de 2 ani. Lampa nu este inclus. Toate celelalte piese de schimb va fi gratuit în timpul perioadei de garanție, dar de transport de marfă vor fi plătite de către cumpărători. După garanție, vă oferim piese de schimb la costurile de preț și plătești transportul.

2. Tot defect ca urmare a instalării necorespunzătoare sau utilizarea necorespunzătoare NU vor fi acoperite de garanție. Orice daune fizice va anula garanția.

Comunicare :

1. Dacă aveți orice întrebări, nelămuriri sau comentarii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, chat online pe TradeManager este foarte apreciat.

2. Suntem în a contacta pe weekend.

3. Am expediat lumini de luni până duminică, 7 zile pe săptămână.

Feedback-ul :

1. Suntem de Iluminat de Experți. Suntem în dragoste cu corpuri de iluminat, ne-ar plăcea pentru tine de a verifica și să ne contactați dacă aveți orice întrebări.

2.Eu vă va spune numărul de urmărire de pe Vilatudor.ro/e-mail. Apreciem de a pleca de 5 STELE din Detaliată Vânzător de Rating și Feedback-ul POZITIV pentru noi de la primirea articolului.

3. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne mesaj și ne permite o oportunitate de a rezolva problema și vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Persoane de contact :

1. Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, înainte sau după primirea elemente, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Nume De Brand HYULIGHTS
Culoare de culoare argintie
Numărul De Model dj
suporta o greutate de 30/50 KG
Ocazie Scena profesionist & DJ
Stil Lumina de Scena DMX
Material Aliaj de aluminiu
Tip De Element Etapă Efect De Iluminare

Produse similare