0.965" de 45 de Grade Astro Telescop Diagonală Adaptor Imagine Inversată Prisma Lentile de Telescop Astronomic Ocular

32.82lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


Caracteristici: Standard 0.965" diametru: potrivit pentru 0.965" ocular și telescop focuser Larg unghi de 45 de grade: puteți vizualiza imagini Inversate de la telescop refractor stai și uită-te în jos cu un unghi confortabil. Super ușor de utilizat: trebuie Doar să introduceți în 0.965" telescop la silver capăt,celălalt capăt fix 0.965" ocular cu șurub. Materialul corpului: în Principal din Plastic,lentilă de sticlă optică,în mod clar și imagine clară. Cu capac de praf: păstrați-vă Întotdeauna obiectiv clar,prelungi durata de viata. Greutate: 30g Convenabil pentru a transporta. Pachetul include: 1 X Diagonală de 45 de Grade Adaptor

DESPRE PLATĂ

Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

DESPRE TRANSPORT

1)Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.(nave în termen de 10 zile)

2)Nava prin China Post Air Mail,cândva prin Singapore Post/Swiss Post/Hongkong Post.(Timp de livrare: 15-35 zile)

Notă:cele Mai multe zone din Brazilia,Ruassia ia mai mult de 50 de zile,vă rugăm să așteptați cu răbdare.

3) SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4) Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

5) Suntem în imposibilitatea de a lua orice responsabilități pentru vamală întârziere sau fiscale.Cumpărătorul trebuie să responsabil pentru taxe de import suplimentare,taxe sau alte obiceiuri legate de taxe.

DESPRE RETURNARE ȘI RAMBURSARE

1) a se Întoarce acceptat dacă produsul(ele) este(sunt) nu așa cum este descris,vom suporta toate costurile de transport maritim;sau vă păstrați produsul(ele) si sunt de acord rambursare cu noi.

2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3)vă Rugăm să ne contactați dacă aveți probleme cu produsul(e) atunci când a primit coletul imediat.

DESPRE GARANȚIE

1)calitatea produselor noastre este garantat.

2)toate produsele Noastre sunt treacă Certificat de Mediu.

DESPRE FEEDBACK-UL

1) Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.062kg (0.14lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 13cm x 5cm x 7cm (5.12in x 1.97in x 2.76in)
Tip Monocular
Nume De Brand Datyson
Numărul De Model 5P0081

Produse similare