1 x Ecran Protector , de Lux Folio Stand din Piele Caz Acoperire Magnetică Pentru Samsung Galaxy Tab 10.1 T580 T585 T580N T585N

48.04lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Din piele de caz: Nou, de Înaltă calitate Folio stand din Piele de Caz Scut. Pastrati Tab-ul în condiții de siguranță, curat, zero-gratuit și accesibil în acest caz din piele. Easy clip și acces. Caracteristici cu secure telefonul în cazul design-ul Unic permite accesul ușor la toate butoanele, comenzile și porturile fără a fi nevoie pentru a elimina cauza. Numai accesorii, Tableta nu este inclusă. Pachetul include: 1 x Piele Acoperi Caz 1 x Ecran Protector Clar

Notă:

1. Puteți selecta culoarea de care aveți nevoie, atunci când comanda;

Dacă aveți solicitări speciale cu privire la cantitatea din fiecare culoare, vă rugăm să ne lăsați un mesaj după selecție.

2. Rusia Cumpărător, vă rugăm să asigurați-vă că avem NUMELE COMPLET la adresa ta . Dacă nu ne lăsați numele complet, pentru a putea fi pierdut în livrare.

3. Pierdem bani pentru feedback. Acesta va fi foarte apreciat dacă ne puteți lăsa un 5-star feedback-ul după ce ai primit caz. Multumesc anticipat !

Plata:

Atunci când face plata prin Escrow,banii sunt depuși în contul tău.Bani este eliberat numai la noi după ce a confirma livrarea.

Opțiuni de plată disponibile: Card de Credit /Transfer Bancar/ Western Union/MoneyGram . Vă rugăm să ne Contactați pentru detalii.

Transport:

1. Dispeceratul este amenajat în termen de 24-48 de Ore după ce plata dvs. este terminat Verificarea de către Vilatudor.ro.

2. Nu Acceptăm Comenzi Urgente de Registrul e-Mail , cum ar fi China Post air mail, HongKong Post Air mail, Singapore Post , etc. Lor Normale termenul de livrare este de 15-35 woring zile, poate mai mult dacă e Rău weathers, Vacanta, controlul Vamal. Dacă nu puteți aștepta mai mult, sau au nevoie de elementele care urmează să fie livrate în anumită perioadă de timp, vă rugăm să plătească suplimentar pentru livrare Expres, cum ar fi EMS, DHL, Fedex, UPS, etc.

3. Noi nu oferim gratuit DHL shiping de zonă de la distanță . Dacă adresa ta aparține DHL zonă de la Distanță, vă rugăm să schimbați EMS shipping, sau să plătească suplimentar $30 ca taxă suplimentară pentru livrare DHL. Verifica adresa dvs. de pe următorul link te rog:

4. Vom Declare Valoare mai mică , în scopul de a evita fiscală al cumpărătorului. Cu toate acestea,nu am putut fi familiarizat cu Fiecare Politica Fiscală a țării. Dacă aveți cereri speciale despre declare valoare, vă rugăm să ne spuneți în observație, sau mesaj.

5. Taxe de Import, impozite și taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului . Dacă cumpărătorul refuză să plătească taxa, care duce coletul returnat sau deținute de către autoritățile Vamale, vă vom oferi o rambursare parțială la cele mai.

După-vânzare:

1. Dacă elementul este defect la primirea, clienții au până la 7 zile de la sate de primire pentru înlocuire .

2. Dacă doriți să returnați produsele, vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru revenirea adresa. Cumpărătorul TREBUIE să ne OFERE o urmărire NR., Motiv Specific pentru a reveni.

3. Dacă elementele noastre sunt confirmate a fi defecte, ne va permite poștale pentru returnarea, vă oferim rambursare parțială sau înlocuire după ce vom primi înapoi. Dar dacă elementele funcționează bine , sau s-a confirmat a fi deteriorate de om, nu vom permite poștale pentru returnarea.

4. Nu acceptam retururi din motiv de "nu vreau" "nu-mi place" "nu se poate" "nu e ceea ce mă așteptam". Vă rugăm să asigurați-vă că știți totul a elementului înainte de a comanda.

5. Un an de Garanție : termen de un an, cumpărătorul poate trimite produsul înapoi pentru reparații gratuit. Cumpărătorul trebuie să plătească taxele poștale pentru ambele sensuri.

Feedback-ul:

Ne bazăm pe satisfacția dumneavoastră pentru a reuși.Prin urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

1. Va vom raspunde la toate cererile de E-mail în termen de 24 de ore, dar de obicei trebuie, mai devreme.

2. Dacă Nici un răspuns pentru tine în termen de 48 de ore.vă rugăm să verificați căsuța de e-mail.

3. Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la orice aspect al serviciilor noastre vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

4. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau probleme, înainte de a părăsi un Feedback neutru sau Negativ

5. Toate Cumpărător care Lăsați un Feedback-ul Negativ, fără nici o comunicare nu se vor bucura de orice După-Vânzare de servicii, cum ar fi 7-a zi se întorc, înlocuire gratuită, etc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Material PU
Modelul De Compatibilitate Pentru Samsung Galaxy Tab 10.1 (2016) T580 T585 T580N T585N 10.1" Masa
Tip Coajă De Protecție/Piele
Stil Moda
Nume De Brand ZOMPC
Lățime 6inch
Lungime 8inch
Numărul De Model pu piele de caz
Aplicarea Dimensiune Laptop 10.1"
Compatibil Marca Pentru Samsung
Pachet Da
Model Tip Solid
Caracteristică Picătură de rezistență,rezistent la Șocuri,Anti-Praf

Produse similare