E JUE SHUNG Alb Dantela Vintage Ieftine Sirena Rochii de Mireasa de pe Umăr Mâneci Jumătate Rochii de Mireasa vestidos de novia

215.06lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


Avem mulți ani de experiență de management și excelent designer de echipa.

Toate materialele sunt selectate strict.(Cum ar fi zip, bust pad , material textil , căptușeală și ștrasuri din mărgele etc.)

Fiecare bucată de rochie de seară pe care le-am făcut pentru clientul nostru sunt cu plin de pasiunea noastră și cele mai bune servicii.

Ceea detaliate mai jos:

.

Stare : OEM și ODM ordinele sunt acceptabile, preț competitiv cu înaltă calitate

.

Material: Satin, sifon, tafta, tul, organza, catifea etc. De asemenea, folosind materiale de înaltă calitate

în cazul în care clientul solicită, cum ar fi matase, satin, bumbac. Incercam noastre cele mai bune pentru a satisface cerința clientului.

.

Culoare 1: Alb

Culoare 2: Fildeș

pls citit masurare instrucțiunile cu atenție înainte de a alege dimensiunea de dimensiunea diagramă

Vă rugăm să păstrați compania noastra informațiile dvs. de contact de fișier, verificați site-ul nostru atunci când aveți timp sau au nevoie de noi produse, veți găsi rochii frumoase care se potrivesc bine piata. De asemenea, trimite-ne e-mail dacă veți face design-ul propriu, am putea face în funcție de clienții' cerințe.

Așteaptă cu nerăbdare să lucrez cu tine!

În cele mai multe timp, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice taxe vamale. Vom declara ca mostră sau cadou și o valoare scăzută pentru a evita taxa. Dar

uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate de stricte. nu putem răspunzători de orice taxe vamale, vă Rugăm să verificați-l

politica vamală în locul tău. Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să

a înțelege această situație.

Folosim mai jos companii de transport.

UPS nevoie de 4-5 zile lucratoare

DHL durează 4-6 zile lucratoare

TNT durează 4-7 Zile lucrătoare

EMS DUREAZĂ 7-15 zile lucrătoare

Fedex durează 4-7 zile lucrătoare

China air mail nevoie de 25-30 de zile lucrătoare

Pls contactati-ne înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ. Ca o serioasă și responsabilă vânzător,vom încerca noastre cele mai bune pentru a

pentru a rezolva problema.

Încă o dată,vă mulțumesc pentru a comanda și sper că-ți place achiziționa aici.Orice comentariu este foarte important în activitatea noastră

succes. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și total service,pls ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv

cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating

Pentru Anulări

Am înțeles că a comanda o rochie pentru ocazie dvs. speciale este o importantă întreprindere, și politica de anulare a fost creat cu acest lucru în minte. Cu toate acestea, este important să rețineți că rochiile noastre sunt făcute la comandă, și odată ce procesul de creare a început materialele nu pot fi reutilizate. Vestea bună este că, după plasarea comenzii, nu există încă timp pentru a face până mintea ta. Vă rugăm să consultați politica de anulare de mai jos pentru detalii.

Nostru Anulări Politica

1.Comenzile anulate în termen de 24 de ore de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare completă.

2.Comenzile anulate dupa 1-3 zile de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului și 50% din prețul produsului achiziționat.

3.Comenzile anulate după 3 zile de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului.

4.Odata ce comanda dvs. a fost livrat, acesta nu mai poate fi anulat.

Revenind Pentru Înlocuire sau de Restituire

1.Satisfactia dumneavoastra este de cea mai mare importanță pentru noi. La sosirea pachetului, vă încurajăm să verificați și asigurați-vă că rochia a fost facuta la comanda dumneavoastră caietul de sarcini. Încercați pe rochia ta cât mai curând posibil, fără a scoate tag-uri, modificarea, sau masina de spalat rochia.

2.Dacă sunteți returnarea sau schimbul de rochii sau accesorii, vă rugăm să asigurați-vă că acestea sunt în starea lor originală - nepurtate, nespălate, nealterată, nevătămată, curată, fără scame și păr și, cu etichetele intacte și atașat.

Defecte, Deteriorate sau Misshipped Elemente

Sunteți eligibil pentru o rambursare completă prețul de cumpărare plus cheltuielile de transport pentru defecte, deteriorate sau mis-a trimis materiale. Dacă credeți că elementele au fost deteriorate în timpul de livrare, trebuie să obțină mai întâi o "Dovadă de Daune" documentația de la curier.

Dimensionarea sau Montarea Probleme

Ca toate rochiile noastre sunt cusute manual și personalizate, finit rochie poate varia cu aproximativ o (1) cm în orice direcție a specificat măsurători.

Rochia nu este dimensiunea care ai comandat

Ar trebui să-ți rochia de mărime diferă de specificațiile de comanda de mai mult de un centimetru, vă încurajăm să găsești un croitor local pentru a face ajustări, și noi vă vom rambursa până la 50% din costul de croire. Dacă alegeți această opțiune, vă rugăm amintiți-vă pentru a solicita o confirmare de primire de la croitor, ca o copie a acesteia trebuie să fie furnizată atunci când solicită rambursarea.

Rochia este marime ai comandat dar nu se potrivesc

Rochii care nu se potrivesc în mod corespunzător, dar se potrivesc caietul de sarcini-ai comandat, nu pot fi returnate sau schimbate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 33cm x 30cm x 5cm (12.99in x 11.81in x 1.97in)
Greutate Pachet 1.1kg (2.43lb.)
Tip De Unitate bucata
Silueta Sirenă/Trompeta
Tren Curtea De Tren
Lungime maneca(cm) Jumătate
Rochie De Mireasa Tesatura Dantela
Numărul De Model 668
Decolteu Barca Gâtului
NE Dimensiune 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W
Pentru Femeile Gravide No
Built-in Sutien Da
Tip De Element Rochii De Mireasa
Imagini Reale Da
Element De Moda Vintage
Design Spate Dantelă-Up
Decor Aplicatii De Dantela
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Nume De Brand E JUE SHUNG
Maneca Stil De pe Umăr
Talia Naturale

Produse similare