Aur/Argintiu/Negru Glitter Script Cincizeci de Cupcake Toppers Alege,de 50 de ani Favoruri de Partid Decoratiuni,Cincizeci de Ziua Consumabile

19.10lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Materiale: H igh Q ite Cupcake toppers topper măsuri de 2.5"W x 2"H. (6.35cmx5.08cm) *vă Rugăm să rețineți* figurina pentru tort spate este alb simplu. Dacă aveți nevoie pentru a comanda și o mulțime de comenzi, vă rugăm să contactați-mă!

Notă: Culorile pot varia ușor din cauza setări monitor Carton culori: Negru/Auriu & Argintiu cu Sclipici

>>Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.

Plata:

>>Vom accepta carduri de credit, în timp real, transferuri bancare și plăți offline. ai putea alege una dintre ele să plătească pentru asta.

Transport:

>>Avem multe transporturi. noi de aprovizionare cu DHL, EMS, hongkong post ,singpost, swisspost, indicator de transport etc. În intervalul de transport gratuit, Vom alege de transport diferite în funcție de țări diferite, pentru a asigura cel mai rapid produs de mâinile tale.

Reveni Polity:

>>Dacă doriți să facă schimb de elemente pe care ați primit, vă rugăm să contactați cu noi, în termen de 7 zile de la primirea comenzii. tu ar trebui să plătească taxe suplimentare. și vă rugăm să păstrați elementele de returnare a păstra în starea inițială.

Feedback-ul:

>>Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii. sincer vă invităm să lăsați un feedback pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre. noi chiar sper să vă placă. dacă nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să e-mail la noi, vom face noastre cele mai bune pentru serviciul de 24 de ore.

Contactați-ne:

>>Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de orice ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 5cm (4.72in x 4.72in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Ocazie 50 de Petrecere
Dimensiune 36pcs, 24pcs, 12pcs, 60pcs
Model Numărul,Scrisoare
Material Carton
Numărul De Model cincizeci de cupcake toppers

Produse similare