Bismut Metalic, 100g de Înaltă Puritate 99.995% Transport Gratuit!

30.24lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


O altă opțiune pentru tine, trebuie doar să faceți clic pe ea, dacă aveți nevoie de mai mult de 2 kg ,pleaes contactati-ne pentru pret! Prețul poate fi redus în cazul în cantitate mare!! DOAR CONTACTATI!

Bismut Metalic, 100g de Înaltă Puritate 99.995% Transport Gratuit!

Bismut Metalic, 100g de Înaltă Puritate 99.995% Transport Gratuit!

Bismut este un alb, cristalin, fragil metal, cu o tentă roz, este cel mai diamagnetic dintre toate metalele, și conductivitatea termică este mai mică decât orice metal, cu excepția mercurului. Aceasta are o rezistență electrică mare, și cel mai mare efect Hall din orice metal (care este, cea mai mare creștere a rezistenței electrice atunci când este plasat într-un câmp magnetic). Bismut este stabil la oxigen și apă, dar se dizolvă în azotic concentrat de aer. Toate săruri de bismut formează compuși insolubili atunci când sunt puse în apă.

Aplicație:

Bismut metalic este utilizat în fabricarea de aliaje cu punct de topire scăzut și aliaje fuzibile, precum și toxicitate redusă împușcat și pescuit platine. Anumiți compuși de bismut sunt, de asemenea, fabricate și utilizate ca produse farmaceutice. Industria face uz de compuși de bismut în calitate de catalizatori în procesul de fabricație acrilonitril, materie primă pentru fibre sintetice și cauciuc.

Fizice și chimice index: Punct de Topire (°K): 544.5 Punctul de Fierbere (°K): 1883 Aspect: Greu, fragil, oțel-metal gri, cu o tentă roz Raza Atomică (pm): 170 Volumul Atomic (cc/mol): 21.3 Raza Covalenta (pm): 146 Numar Atomic: 83 Greutate Atomica: 208.98037 Element de Clasificare: Alt Metal Descoperit De: Cunoscut din antichitate. Descoperirea Data: n/a (Necunoscut) Nume de Origine: germana: bisemutum, (alb de masă), scris Acum wismut. Densitate (g/cc): 9.8

Pachetul include:

100g Bismut metalic

Imaginile sunt doar pentru referință, nu aceeași greutate ca descriere:

Feedback-Ul Bun

Atelierul nostru și produse

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Pachet
Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.13kg (0.29lb.)
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Dimensiuni bucăți neregulate
Numele bismut lingou

Produse similare