YANRUO3200 Runda 8 10 12 14 16 18 mm Coase Pe Sticlă Cristal cu Strasuri Rivoil Pietre Tesatura de Cusut Stras bijuterii de Artizanat

30.52lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


3200 Runda 8 10 12 14 16 18 mm Coase Pe Sticlă Cristal cu Strasuri Rivoil Pietre Tesatura de Cusut Stras bijuterii de Artizanat

Dimensiuni: 8mm 10mm 12mm 14mm 16mm 18mm 20mm

Culoare: Cristal 101

Utilizare: Saci De Haine, Rochii, Haine

Forma: Plat Înapoi Pătrat Pietre

Material: Sticla Cristal

Hoels: Cu 2 Găuri Siszes Lista 8mm 84pcs 8mm 168pcs 10mm 90pcs 10mm 180pcs 12mm 80buc 12mm 160pcs 14mm 56pcs 14mm 112pcs 16mm 48pcs 16mm 96ps 18mm 36pcs 18mm 72pcs 20mm 30buc

20 mm-18 mm-16 mm-14 mm-12mm-10mm-8mm Card de AMBALARE

Cusatura pe cu strălucire uimitoare Pietre coase pe cristale! Nu-ți genți de mână, haine, eșarfe și accesorii personale merită un pic de bling? Foloseste-ti imaginatia pentru a crea modele complicate de o uimitoare varietate de delicios de cristal culori, multi-dimensionale efecte și forme fabuloase, inclusiv rivoli, rotund, rose montees, și mai mult!

1. Cele mai multe dintre ofertele noastre sunt promovate cu transport gratuit (țările selectate) prin Vilatudor.ro Standard de Transport maritim, de obicei, Sub 2KG trimite prin China post, mai mult de 2kg vom trimite EMS/UPS/DHL.Vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda daca ai nevoie urgent de produse. dacă aveți o întrebare pentru vamă valoarea declarată , putem face preforme Factură pentru tine ,ne poti trimite un e-mail sau whatsapp și se poate scrie un preț scăzut, în scopul de

Elementele sunt bine ambalate cu bule de aer pachete, în mod Normal, puteți alege Vilatudor.ro standard shiping sau Vilatudor.ro premium / Epacket . noi sprijinim de transport// UPS/DHL/FEDEX/EMS/TNT Rusia-Express SPSR Fedex Ip , vă rugăm să permiteți-5-20zile pentru a ajunge la.

2. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

3.Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare.

4.După ce trimite la post(arată așteaptă cumpărătorul de a primi bunuri), nu putem modifica adresa,așa că vă rugăm să verificați adresa înainte.

5.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Ne va primi înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

6.dacă aveți o întrebare pentru vamă valoarea declarată , putem face preforme Factură pentru tine ,ne poti trimite un e-mail sau whatsapp și se poate scrie un preț scăzut în ordine .

dacă sunteți Cumpărător rus , sistemul trebuie să furnizeze numele complet , în mod normal, mai mult tara trebuie sa dovedit adevărat Număr de Telefon Adrese de Livrare si Codul Postal .

În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import, vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică , dacă orice taxe sau comisioane de import sunt cumpărătorului responsiItem vor fi expediate în termen de 48 de ore de îndată ce plata dvs. verificate. Uneori, data va fi întârziere din cauza lipsei. Cu toate acestea, va vom informa prin e-mail.

1) în Cazul în care produsele nu sunt aceleași ca desription sau rupte în tranzit. Vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile și să ia o fotografie ,Vom retrimite sau returna banii.

2) Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu obiectele, vom accepta retururi și schimburi în termen de 7 zile după ce ați primit element și trebuie să plătească pentru costul de transport maritim

3) ne puteti contacta prin lăsându-ne un mesaj în care comanda de pe Vilatudor.ro sau de Trademanger, Vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Dacă aveți orice alte întrebări, sau doriți mai multe detalii despre oricare dintre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să contactați-mă pe trademanager .Dar, dacă-l primească, atunci când primiți elementul Dacă nu sunteți mulțumit cu acest lucru, vă rugăm să contactați-mă în primul rând și I se va rezolva problema cu satisfacție , înainte de a părăsi feedback-ul.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Tip De Unitate Pachet
Dimensiunea Pachetului 10cm x 22cm x 5cm (3.94in x 8.66in x 1.97in)
Pietre Tip Liber Strasuri
culoare Cristal
Technics Coase-Pe
Utilizarea Genti,Pantofi,Îmbrăcăminte
Cristal Coase Art Pietre
Numărul De Model Coase Pe Pietre
Tip De Produs Strasuri
Dimensiune 8mm 10mm 12mm 14mm 16mm 18mm 20mm
Forma Runda
Nume De Brand YANRUO
En-Gros De Cristal Cystals vrac en-gros
Coase Pe Pietre Folosite Ca Haine Rochii Pantofi De Dans Rochii De Îmbrăcăminte Accesorii Genti
Material sticla cristal
Stil Flatback
Cristal Stil FlatBack Rivoli Strasuri
Ocazie Decorare Rochii De Mireasa Costume De Baie Show Masca
jos Flatback Argint Rotunde Jos

Produse similare